Dănuț Buhăescu a câștigat un nou mandat în fruntea orașului Uricani

Home Politică Dănuț Buhăescu a câștigat un nou mandat în fruntea orașului Uricani
Dănuț Buhăescu a câștigat un nou mandat în fruntea orașului Uricani

Așa cum era de așteptat, primarul Dănuț Buhăescu și-a recâștigat dreptul de a conduce administrația locală din orașul Uricani pentru un nou mandat, al cincilea consecutiv din cariera politică a acestuia.

Uricănenii l-au creditat pentru un nou mandat de primar pe Dănuț Buhăescu într-o proporție covârșitoare, de peste 70% din rândul celor care s-au prezentat la urne.

Totodată, alegătorii din Uricani au dat câștig de cauză PSD și în ceea ce privește votul pentru stabilirea viitorului Consiliu local, social-democrații urmând să dețină o majoritate absolută în noul legislativ local. Cu argumentul acestui scor politic, primarul Dănuț Buhăescu a anunțat deja că viceprimarul Corneliu Braia va fi reconfirmat, la rândul său, în această funcție, la ședința de constituire a noului Consiliu local. Corneliu Braia este, de altfel, cel mai longeviv viceprimar din istoria administrației locale de la Uricani, acesta aflându-se în fața celui de-al patrulea mandat, în tandem cu primarul Buhăescu.

”Vreau să le mulțumesc în primul rând tuturor uricănenilor care ne-au votat și care astfel au dat răspunsul firesc la munca pe care, alături de domnul viceprimar Braia, de echipa de consilieri a PSD și de aparatul administrativ din Primărie, am depus-o și în mandatul care s-a încheiat. Am reușit să facem multe lucruri bune pentru orașul nostru, pentru cetățeni. Încurajat și de votul categoric de încredere pe care l-am primit din partea cetățenilor orașului nostru, care au votat pentru continuarea programului meu și al PSD de dezvoltare locale, voi depune eforturi și mai mari pentru a face tot ce trebuie ca orașul Uricani să devină, așa cum merită, un oraș modern, o adevărată poată de intrare în Parcul Național Retezat. Mulțumesc pentru încredere și, începând de astăzi, ne apucăm de treabă pentru că încă e mult de lucru în orașul Uricani”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.