Lucian Resmeriță a obținut un nou mandat de primar al municipiului Lupeni cu un scor zdrobitor

Home Politică Lucian Resmeriță a obținut un nou mandat de primar al municipiului Lupeni cu un scor zdrobitor
Lucian Resmeriță a obținut un nou mandat de primar al municipiului Lupeni cu un scor zdrobitor

Cel mai tânăr primar de municipiu din România, Lucian Resmeriță (PSD) consemnează după alegerile locale de duminică nu doar o confirmare a statutului său de primar al municipiului Lupeni, ci și cel mai bun rezultat al unui primar de municipiu din România. Cu aproape 80% din numărul de voturi ale cetățenilor din Lupeni care s-au prezentat la urne, Lucian Resmeriță și-a depășit zdrobitor competitorii.

Aceleași rezultate au fost consemnate și în ceea ce privește votul politic al lupenenilor, atât pentru Consiliul local, cât și pentru Consiliul județean și președintele CJH.

”Vreau să le mulțumesc cetățenilor municipiului Lupeni care mi-au dat acest vot de încredere și care au înțeles, în egală măsură, mesajul meu politic, dând un vot de încredere și echipei PSD pe care am propus-o pentru Consiliul local și pentru Consiliul județean. Votul de duminică este o garanție că programul de dezvoltare al municipiului Lupeni merge înainte și eu voi căuta să fac tot ceea ce trebuie pentru a-l intensifica și pentru a-l diversifica. Încrederea pe care mi-au arătat-o cetățenii municipiului Lupeni mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură. Mulțumesc pentru încredere !”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Beneficiind de o majoritate confortabilă în viitorul Consiliu local, este evident faptul că și în ceea ce privește desemnarea viceprimarului municipiului Lupeni, alegerea PSD și a noului primar este către deținătorul acestei funcții administrative, social-democratul Iacob Mesaroș.