Manifestare festivă de Ziua Rezervistului Militar, la Deva

Home Stiri la zi Manifestare festivă de Ziua Rezervistului Militar, la Deva
Manifestare festivă de Ziua Rezervistului Militar, la Deva

Ofițeri și subofițeri militari rezerviști, membri ai Asociației Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din judeţul Hunedoara au fost în centrul atenției administrației județene, în cadrul unei festivități prilejuite de marcarea Zilei Rezervistului Militar.

La eveniment au participat, alături de cadrele militare în rezervă și în retragere din A.C.M.R.R ”Sarmizegetuza”  (asociație condusă de col.(r) Dănilă Moldovan), în calitate de invitați: prefectul județului Hunedoara – Fabius Tiberiu Kiszely și președintele Consiliului județean Hunedoara – Mircea Flavius Bobora. Cei doi oficiali județeni au acordat o serie de diplome de onoare unor reprezentanți de marcă din rîndul ofițerilor rezerviști hunedoreni, pentru întreaga activitate și pentru felul în care și-au făcut datoria față de țară, pentru patriotism, pentru modul în care au știut să mențină vie memoria Eroilor Neamului Românesc.

Prefectul județului le-a mulţumit tuturor celor prezenți pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru ţară și pentru exemplul de patriotism, onoare și demnitate.

De asemenea, în cadrul ceremoniei a fost evocat rolul pe care l-au avut cadrele militare de-a lungul timpului în apărarea independenței și suveranității țării, a valorilor naționale, militare și culturale ale poporului român.

Evenimentul a fost găzduit în sala de ședințe a Consiliului județean Hunedoara.