Cadouri și prime pentru salariații Apa Serv cu ocazia Crăciunului

Home Stiri la zi Cadouri și prime pentru salariații Apa Serv cu ocazia Crăciunului
Cadouri și prime pentru salariații Apa Serv cu ocazia Crăciunului

Salariații Apa Serv Valea Jiului vor beneficia și la finalul acestui an de prime cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Conducerea companiei de apă a decis ca distribuția acestor prime să nu fie făcută în mod egal pentru toți salariații, ci diferențiat, în funcție de aportul adus de fiecare salariat în parte la îndeplnirea obiectivelor ASVJ din anul 2018. Acest mod de acordare a primelor pentru angajați în cadrul Apa Serv a fost implementat încă de anul trecut, iar măsura a fost apreciată de salariați.

”Primele vor fi stabilite pe baza unei metode de calcul ce are la bază numărul de zile lucrate efectiv de salariat. Principiul de calcul a fost menţinut la fel ca și în anii trecuţi, pentru că s-a dovedit că este un stimulent pentru angajaţi. Această bonificaţie va fi primită de angajaţii care au fost serioşi şi au muncit din greu la bunul mers al societăţii. Cel care a muncit mai puţin va primi pentru cât a muncit”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al ASVJ

Valoarea medie netă a primelor acordate de Apa Serv cu ocazia sărbătorilor de iarnă este de 310 lei. Totodată, angajaţii ASVJ vor primi şi tichete cadou, care vor fi distribuite în mod egal tuturor salariaților fimei. Valoarea tichetelor depășește suma de 100 de lei, pentru fiecare angajat. În plus, în acest an, toţi copiii cu vârste de până în 18 ani ai angajaților companiei vor primi pachete cu cadouri de Crăciun.