Mărţişoare comestibile la Târgul de mărțișoare de la Deva

Home Stiri la zi Mărţişoare comestibile la Târgul de mărțișoare de la Deva
Mărţişoare comestibile la Târgul de mărțișoare de la Deva

Aproximativ 30 de comercianţi vor participa la ediţia din acest an a Târgului de Mărţişor, care va avea loc în perioada 22 februarie – 9 martie 2019, în Piaţa Unirii din centrul Devei şi va fi dedicată în exclusivitate produselor handmade şi florilor de sezon.

Evenimentul debutează cu o premieră pentru oraşul Cetăţii: mărţişoare comestibile – figurine multicolore, din fondant, care au dimensiunile unui biscuit şi se vând la preţuri între 3 şi 10 lei.

Timp de 16 zile, vizitatorii Târgului de Mărţişor de la Deva vor avea ocazia să cumpere şi mărţişoare clasice, alegând dintre sute de produse unicat, realizate manual din lemn, sticlă, ţesătură sau plante. Comercianţii vor oferi spre vânzare inclusiv produse de artizanat, cadouri personalizate şi alte obiecte handmade specifice sărbătorilor de 1 şi 8 Martie.

Fiecare comerciant care participă la târg va avea la dispoziţie un stand pentru expunerea produselor şi va plăti o taxă de ocupare temporară a domeniului public, în valoare de 5 lei/mp/zi, conform Hotărârii Consiliului Local Deva nr. 475/2018.

Târgul de Mărţişor va fi deschis zilnic, între orele 9:00 şi 18:00.