Laurențiu Nistor: ”Guvernarea PSD își propune o viață cât mai decentă pentru românii noștri”

Home Politică Laurențiu Nistor: ”Guvernarea PSD își propune o viață cât mai decentă pentru românii noștri”
Laurențiu Nistor: ”Guvernarea PSD își propune o viață cât mai decentă pentru românii noștri”

Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor informează că au venit noi vești foarte bune, săptămâna trecută, de la INS, care a anunțat că PIB-ul României a crescut cu 4.1%, în 2018 – una dintre cele mai mari creșteri din Uniunea Europeană. ”Creșterea economiei înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor, mai mulți bani pentru firmele românești, mai multe autostrăzi, dar și mai multe spitale. Economia României se dezvoltă într-un ritm accelerat sub guvernarea PSD, dar PNL și Ludovic Orban vor să credem că este nevoie ca salariile și pensiile să fie tăiate, iar românii să trăiască în sărăcie”, spune deputatul Laurențiu Nistor.

Acesta apreciază că de altfel, chiar zilele trecute, în urma mitingului organizat de PSD la Craiova, reprezentanți ai Opoziției au lansat atacuri jignitoare la adresa românilor patrioți care muncesc din greu pentru țara noastră și care au fost etichetați drept „săraci și fără educație”, doar pentru că au participat la mitingul de susținere al PSD. ”Acest limbaj arată cât de puțin le pasă membrilor PNL de românii, care trăiesc și muncesc în România. Nu e de mirare că au tăiat pensiile și salariile când au fost la guvernare și că se pregătesc să o facă din nou, dacă vor reveni la conducerea țării. Un partid ca PNL, care se poartă fără respect la adresa românilor, nu are cum să se lupte pentru mai mult respect în Europa”, spune liderul PSD Hunedoara.

În aceste condiții, Laurențiu Nistor apreciază că PSD a fost și continuă să fie singurul partid care luptă cu adevărat pentru mai mulți bani în buzunarele românilor, iar puterea de cumpărare a crescut cu 45%, sub guvernarea PSD.  ”Programul nostru de guvernare a implementat deja măsuri concrete în sprijinul oamenilor – pensii mai mari, salarii mai mari, pentru că ne dorim o viață cât mai decentă pentru românii noștri. Atenția noastră față de nevoile oamenilor se vede acum, când suntem la guvernare. Rata șomajului a ajuns la cel mai mic nivel din istorie și printre cele mai scăzute din Europa – doar 3,4%. Asta arată că fiecare român poate avea un loc de muncă. De asemenea, salariile nete au crescut în medie cu peste 35% din 2016, iar românii au la dispoziție mai mulți bani pentru a cumpăra cele necesare. PSD este singurul partid care are viziunea și resursele pentru a realiza aceste obiective, iar împreună putem obține pentru România ceea ce merită cu adevărat în cadrul Uniunii Europene. Pentru că noi vom munci și în continuare cu același spor în slujba românilor și vom câștiga mai mult respect pentru România în Europa”, a mai declarat deputatul social-democrat Laurențiu Nistor.