Consiliul județean Hunedoara convocat pentru a decide închiderea depozitului neconform de deșeuri de la Uricani

Home Administrație Consiliul județean Hunedoara convocat pentru a decide închiderea depozitului neconform de deșeuri de la Uricani
Consiliul județean Hunedoara convocat pentru a decide închiderea depozitului neconform de deșeuri de la Uricani

Consiliul județean Hunedoara se întrunește joi, 19 septembrie 2019, ora 10.00, în ședință extraordinară pentru a dezbate și aproba două proiecte de hotărâre necesare în vederea derulării proiectului pentru închiderea depozitului neconform de deșeuri menajere din orașul Uricani.

Astfel, consilierii județeni sunt invitați să se pronunțe asupra următoarelor proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza SF) și a indicatorilor tehnico economici pentru obiectivul de investiții: ”Închiderea depozitului neconform de deșeuri menajere Uricani din Județul Hunedoara”;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Închiderea depozitului neconform de deșeuri menajere Uricani din Județul Hunedoara” și aplicarea în cadrul Programului privind închiderea depozitelor de deșeuri municipale neconforme.

Consiliul județean Hunedoara și-a asumat responsabilitatea închiderii depozitului neconform de deșeuri din orașul Uricani, această investiție fiind obligatorie pentru a proteja aplicarea unei proceduri de infringement pe problema deșeurilor, din partea Uniunii Europene.