Lupeniul întâmpină sărbătorile iernii împodobit în elegante lumini colorate

Home Administrație Lupeniul întâmpină sărbătorile iernii împodobit în elegante lumini colorate
Lupeniul întâmpină sărbătorile iernii împodobit în elegante lumini colorate

Municipiul Lupeni întâmpină și anul acesta sărbătorile de iarnă într-o ținută elegantă, cu adevărat de sărbătoare, care transformă, în special la ceas de seară, orașul într-un tărâm de poveste al culorilor și luminilor.

Pentru designul arhitectural al iluminatului ornamental, Primăria municipiului Lupeni a apelat din nou la serviciile unei firme locale, Diacom Lupeni, devenită deja un veritabil etalon al activităților din domeniu, după ce în ultimii ani a reușit să transforme Lupeniul, în prejma sărbătorilor de decembrie într-un oraș cu adevărat de poveste. Așa cum, de altfel, s-a întâmplat și anul acesta când zonele cu iluminat ornamental al fost extinse, iar numărul elementelor decorative a fost suplimentat.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță se declară deosebit de mulțumit de modul în care au lucrat cei de la Diacom și de felul în care au colaborat cu reprezentanții administrației locale, astfel încât la realizarea iluminatului ornamental să fie îndeplinite, pe de o parte cerințele oamenilor de a avea în cât mai multe zone din oraș iluminat festiv de sărbători, dar mai ales să țină cont de așteptările copiilor, părinților, bunicilor cu privire la calitatea iluminatului.

Așa se face că zona cea mai căutată cu acest prilej, Parcul CAP (una dintre cele mai frumoase zone de promenadă și divertisment din Valea Jiului) a devenit o adevărată oază de lumină și culoare, odată cu pornirea iluminatului festiv, spre bucuria celor care vin aici seară de seară, pentru a se bucura de feeria de culori, pentru a face fotografii și pentru a se distra în familie. ”În luna decembrie (dar nu numai !) Parcul de la CAP este kilometrul zero al distracției și bucuriei în municipiul Lupeni. Aici vin foarte mulți cetățeni, cu copiii în mod special, pentru plimbare, pentru joacă și pentru diversele activități pe care noi le organizăm în cursul lunii decembrie. De aceea, ne-am propus ca acest loc să fie și cel mai frumos din oraș, inclusiv în ceea ce înseamnă iluminatul ornamental de sărbători. Din ceea ce se poate vedea și din ceea ce îmi spun oamenii, cred că am reușit să facem în așa fel încât acest punct de întâlnire al oamenilor din comunitatea municipiului Lupeni să fie unul cu adevărat pe măsura sărbătorilor de decembrie”, spune primarul municipiului Lupeni.

În egală măsură însă iluminatul ornamental pentru sărbători a vizat la Lupeni și alte parcuri din oraș, și alte puncte de întâlnire ale cetățenilor, principalele clădiri publice, dar și bulevardele principale ale orașului, care s-au transformat în adevărate ”tunele” de lumină. ”Le mulțumesc celor de la Diacom pentru că au făcut într-adevăr o muncă migăloasă, pregătind orașul pentru sărbători de mai bine de o lună. Pentru că angajații firmei sunt și ei, în cea mai mare parte, cetățeni ai municipiului Lupeni, este evident că au făcut toată această activitate cu și mai multă pasiune și responsabilitate, iar eu nu pot decât să-l felicit pe domnul Constantin Dicu și pe cei din întreaga sa echipă pentru rezultatul activității lor care face din Lupeni, în această perioadă, cu adevărat un oraș de poveste”, a mai spus primarul Lucina Resmeriță.

Potrivit acestuia, iluminatul ornamental va rămâne pornit la Lupeni mult după Anul Nou, astfel încât cetățenii municipiului Lupeni, dar și cei care vin aici, în număr foarte mare, ca turiști, în sezonul de iarnă, să se poată bucura din plin de acesta.