Un an de activitate politică la USR Hunedoara

Home Politică Un an de activitate politică la USR Hunedoara

Organizația municipală USR Hunedoara împlinește, în aceste zile, un an de existență. Aceasta este a opta filială locală USR înființată în județul Hunedoara, dintre cele 20 câte există în prezent.

Potrivit unui comunicat al USR Hunedoara, în doar un an, noua echipă politică a trecut prin două campanii electorale, rezultatul fiind concretizat într-un procent de 20,67% la alegerile europarlamentare și un scor bun la alegerile prezidențiale. În opinia reprezentanților USR Hunedoara, aceste rezultate au reconfirmat USR drept a treia forță politică din România la acest moment și insuflă echipei optimism pentru următoarele runde de alegeri.

”Într-un an, numărul membrilor filialei municipale USR Hunedoara a crescut de patru ori. Printre cei care ni s-au alăturat se numără mulți tineri (cel mai tânăr dintre ei având doar 20 de ani). Mă bucură foarte mult să văd în filiala noastră tineri care vin cu o nouă perspectivă asupra problemelor orașului și care își doresc să se implice pentru a aduce o schimbare. Avem colegi care au lucrat sau încă lucrează în afara țării, iar pentru ei este extrem de motivant să știe că pot contribui direct la crearea unui program local de guvernare și că își pot îndeplini visul de a reveni acasă, lângă familiile lor, într-o comunitate în care să se regăsească și unde să le fie apreciată valoarea”, declară Camelia Danda- Zăvoian, președinte al organizației USR Municipiul Hunedoara.

Anul 2020 înseamnă noi provocări pentru USR: două scrutine de alegeri hotărâtoare, care pot oferi candidaților USR șansa de a pune în aplicare proiectele gândite pentru comunitatea hunedoreană.