Dacian Ciodaru și Sorin Marica deschid listele Pro România pentru Parlament

Home Politică Dacian Ciodaru și Sorin Marica deschid listele Pro România pentru Parlament
Dacian Ciodaru și Sorin Marica deschid listele Pro România pentru Parlament
Reprezentanții Partidului PRO România au depus listele de candidați aferente județului Hunedoara pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Potrivit deciziei luate de această formațiune politică, proaspătul consilier județean Dacian Ciodaru deschide lista candidaturilor pentru Senat, în timp ce deputatul Sorin Marica este cap de listă al candidaților Pro România pentru Camera Deputaților.
Acestora li se alătură o echipă de specialiști cu experiență în domeniile juridic, economic, social, sport, tineret, management și antreprenoriat, listele complete pentru Parlament ale Pro România fiind, în județul nostru, alcătuite din următorii candidați:
* Pentru Camera Deputatilor; Sorin Marica, Emil Ioan Rîșteiu, Dorina Băncilă,  Iulian Opriș, Adelin Rotariu, Cristian Vardea, Sîrbu Marius, Iulia Rus;
* Pentru Senat: Dacian Ciodaru, Adrian Zvîncă, Florea Maria, Ovidiu Oproescu, Albescu Adrian
”Ajustăm și mergem mai departe! O nouă pagină se adaugă la capitolul politic al vieții mele! Mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris aproape zi de zi și mi-ați sugerat, explicat, îndemnat și motivat să fac acest pas. Mulțumesc tuturor celor cu care m-am întâlnit în ultima perioadă și au mai pus o treapta la intenția mea de a schimba ceva în politică. Mulțumesc vouă, hunedorenilor, că dați încredere tinerilor! Și, nu în ultimul rând, mulțumesc colegilor din PRO Ro Hunedoara (ALDE și Pro Ro) – în frunte cu Emil Rîșteiu – că mi-au dat șansa să fiu pe prima poziție a listei de la Senat”, a declarat Dacian Ciodaru, candidatul pentru Senat al Pro România Hunedoara.