Laurențiu Nistor: ”PSD propune hunedorenilor cei mai performanți parlamentari”

Home Politică Laurențiu Nistor: ”PSD propune hunedorenilor cei mai performanți parlamentari”
Laurențiu Nistor: ”PSD propune hunedorenilor cei mai performanți parlamentari”

În debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, alături de parlamentarii în funcție și candidați la alegerile din 6 decembrie, respectiv Natalia Intotero, Cristian Resmeriță, Viorel Sălan și Ilie Toma, a susținut o conferință de presă în care a dat asigurări că, nu doar în județul Hunedoara, dar mai ales în acest județ, Partidul Social Democrat propune cea mai performantă echipă de candidați. Acesta consideră că singura capabilă să reprezinte cu demnitate cetățenii județului Hunedoara.

„Alegerile din 6 decembrie reprezintă momentul decisiv în care România poate face pasul spre o guvernare eficientă, stabilă, care să ofere tuturor cetățenilor garanția păstrării locurilor de muncă, garanția unui sistem public de sănătate eficient și a unui învățământ performant. De ce mă refer la cele trei domenii? Pentru că sunt cel mai vulnerabile în contextul deciziilor haotice luate de actuala guvernare. Vă chem să fiți alături de PSD si de colegii mei candidați si, pe 6 decembrie, să oprim Partidul Național Liberal să mai facă rău României!”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.

Pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020, PSD propune hunedorenilor o listă de candidați pe care se regăsesc Cristian  Resmeriță, Ion Bădin, Maria Ștefănie, Valeria Filimon și Ciprian Roman – pentru Senat, respectiv Natalia Intotero, Ilie Toma; Viorel Sălan, Marius Heljiu, Ovidiu Olari,; Luminița Hurgoiu, Lucian Rus și Gabriel Pârvuța – pentru Camera Deputaților.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizația județeană Hunedoara, CUI mandatar 11200020 – Executat de Exclusiv Media Group SRL