Noiembrie trist: s-a stins și apreciatul dr. Octavian (Tavi) Popescu Fuchs

Home Stiri la zi Noiembrie trist: s-a stins și apreciatul dr. Octavian (Tavi) Popescu Fuchs
Noiembrie trist: s-a stins și apreciatul dr. Octavian (Tavi) Popescu Fuchs

2020 pare să fie anul în care veștile triste ne năpădesc mai abitir ca nicicând. Unul după celălalt, oameni de mare valoare, de mare probitate, de mare suflet, ne lasă în urmă, mai săraci și mai triști odată cu trecerea lor către Marele Abis.

Joi, 12 noiembrie 2020 este, la rândul ei, o zi tristă. E ziua în care Valea Jiului primește vestea trecerii în neființă a apreciatului dr. Octavian (Tavi) Popescu Fuchs. Un om a cărui prezență în viața publică a lăsat amprente adânci în sufletele oamenilor și care a știut să fie un model pentru tot ceea ce definește calitatea de OM. Cu o activitate de peste patru decenii în slujba sănătății, în calitate de medic coordonator al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor de la Petroșani, dr. Octavian Popescu a știut să fie un stâlp al societății, atât ca familist convins, cât și ca prieten de anvergură pentru toți cei care au avut șansa și bucuria de a-l cunoaște.

Sincer, onest, mereu pregătit cu o vorbă bună pentru orișicine, Tavi Popescu s-a numărat printre oamenii admirați și respectați de o comunitate întreagă. Sute de oameni care l-au cunoscut și i-au fost prieteni au împărțit cu el durerea ultimilor ani, în care boala l-a măcinat încet-încet pe acest om deosebit, așa cum mult mai mulți sunt cei care împart acum tristețea familiei Popescu-Fuchs la despărțirea de Octavian.

Nu te vom uita, niciodată, Tavi ! Drum lin către stele, doctore Popescu !

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace !