Echipa de candidați PSD Hunedoara pentru Senat și Camera Deputaților este convinsă că stă în puterea noastră să luptăm pentru un trai mai bun!

Home Politică Echipa de candidați PSD Hunedoara pentru Senat și Camera Deputaților este convinsă că stă în puterea noastră să luptăm pentru un trai mai bun!
Echipa de candidați PSD Hunedoara pentru Senat și Camera Deputaților este convinsă că stă în puterea noastră să luptăm pentru un trai mai bun!

Dragi hunedoreni, Ne aflăm din nou în fața unui test important pentru viitorul țării noastre și al tuturor românilor! Un viitor care să schimbe în bine tot ceea ce se întâmplă acum pe plan politic, economic, uman. Trăim momente dificile, cu multe provocări, dar numai uniți putem traversa această perioadă tulbure, doar asigurând continuitatea unor proiecte importante putem să oferim un trai mai sigur pentru toți românii!

Partidul Social-Democrat, prin politicile și strategiile pe care le-a propus și implementat în ultimii ani la nivel național, a dovedit că poate face diferența. Da, noi, social-democrații, am dovedit că ne pasă de români, că ne pasă de toate categoriile sociale, că ne dorim ca toți cetățenii României, de la copii la seniori, să se bucure de bunăstare și de cât mai multe facilități.

Pentru că venituri mai mari înseamnă automat și un nivel de trai mai crescut și acces la educație de calitate, și acces la un act medical profesionist, dar și mai multe planuri realizabile pe termen lung.

Guvernele PSD au majorat salariile medicilor, profesorilor, lucrătorilor din administrație, salariile angajaților din domeniul construcțiilor, au majorat pensiile și alocațiile. De asemenea, Guvernele PSD au eliminat peste 100 de taxe, au finanțat programe START UP pentru tineri, au subvenționat activitatea producătorilor agricoli.

[slideshow_deploy id=’53765′]

La guvernare, PSD nu a ținut cont de culoarea politică a primarilor. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Guvernele PSD au finanțat, în județul Hunedoara, peste 220 de proiecte de dezvoltare în valoare de aproximativ 650 de milioane de lei. Aceste proiecte contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai în 64 de localități ale județului. Pentru activitatea susținută în slujba hunedorenilor, parlamentarii din actuala legislatură se regăsesc pe listele pentru alegerile din 6 decembrie. În cursa electorală, ni se alătură oameni cunoscuți pe plan local, care au lăsat o impresie bună în comunitatea din care fac parte, care își onorează cu responsabilitate profesia și au cariere solide în spate.

Împreună ne propunem să facem din Hunedoara locul în care să-ți fie drag să trăiești, să-ți crești copiii, să deschizi o afacere de succes.

Hunedoara trebuie să devină locul în care tu să te simți apreciat, locul în care să devii gazdă primitoare pentru românii și străinii care vor să afle despre daci și romani, despre cei care au trudit la ridicarea vechilor biserici de piatră sau lemn, despre epoca în care s-au ridicat castele și cetăți durabile, locul în care vizitatorii află mai multe despre Iancu de Hunedoara sau Avram Iancu, despre luptele crâncene care s-au dat la trecători în cele Două Războaie Mondiale, dar și despre istoria recentă a acestor meleaguri.

Noi, social-democrații care candidăm pentru un loc în Parlamentul României, avem șansa să inițiem proiecte importante și să obținem legi bune pentru locuitorii județului Hunedoara și ai țării. Stă în puterea noastră să luptăm pentru creșterea nivelului de trai, pentru reducerea decalajelor dintre zonele rurale și urbane, pentru asigurarea unor condiții de viață decente, pentru creșterea veniturilor tuturor categoriilor sociale, pentru administrarea cumpătată a bogățiilor țării noastre. Numai așa vom putea intra în rândul lumii și vom putea sta demni alături de ceilalți locuitori ai Europei. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Echipa de candidați PSD Hunedoara pentru Senat și Camera Deputaților

[slideshow_deploy id=’53771′]

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizația județeană Hunedoara – CUI mandatar 11200020 – Executat de Exclusiv Media Group SRL