Lumini de sărbătoare în Petrila, de Moș Nicolae

Home Stiri la zi Lumini de sărbătoare în Petrila, de Moș Nicolae
Lumini de sărbătoare în Petrila, de Moș Nicolae

Devenită deja o tradiție pentru orașul Petrila, în seara Ajunului Sfântului Nicolae, iluminatul de sărbătoare prevestește apropierea sărbătorilor de iarnă.

Așa s-a întâmplat și anul acesta când, în seara de Ajun de Moș Nicolae, în parcul copiilor, dar și pe străzile principale ale orașului și în alte locuri de întâlnire ale oamenilor, luminițe viu colorate și elemente artizanale multicolore au prins ”viață”, spre bucuria locuitorilor din acest oraș, dar îndeosebi a celor mici. 

Primarul orașului Petrila se declară mulțumit de faptul că la Petrila și în acest an, marcat încă de umbra pandemiei și de alte multiple greutăți, sărbătorile petrilenilor pot fi însoțite de un frumos iluminat ornamental care a fost instalat în diverse zone ale orașului. ”Orașul Petrila a îmbrăcat „straie” de sărbătoare, cu luminițe viu colorate și cu brăduți împodobiți care au fost amplasați în parcurile și cartierele orașului Petrila, spre bucuria în primul rând a celor mici, dar nu numai a acestora. Ne-am străduit să facem și în acest an un iluminat ornamental frumos, să creionăm câteva puncte de intensitate a acestuia în anumite zone și să facem o bucurie celor mici și celor mari, în preajma sărbătorilor de iarnă care, după cum știm cu toții, sunt cele mai așteptat și cele mai frumoase de peste an. Le doresc de pe acum petrilenilor să aibă parte de sărbători binecuvântate, cu sănătate și numai bucurii și clipe frumoase alături de familie și prieteni dragi!” a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

La Petrila, iluminatul ornamental va funcționa până după Anul Nou.