Când și cui poți oferi cadou tablouri pe pânză?

Home Cultură Când și cui poți oferi cadou tablouri pe pânză?
Când și cui poți oferi cadou tablouri pe pânză?

Tablourile au reprezentat dintotdeauna unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le putem oferi. Inspirația de a alege un tablou pe care să îl dăruim se regăsește în ceea ce știm că apreciază persoana căruia ne adresăm sau ceea ce este actual și plăcut din punct de vedere vizual. Extrem de în vogă anul acesta sunt, însă, modelele de portrete pe pânză propuse de profesioniști în grafică și pictură.

Este adevărat că de fiecare dată trebuie să adaptăm darurile în funcție de persoana căreia dorim să i le oferim, dar și de ocazie. Fără îndoială că putem citi întotdeauna în ochii persoanei dacă am făcut alegerea potrivită, indiferent de cuvintele de laudă și mulțumire pe care le primim în schimb.

Astfel, în ceea ce privește portretele pe pânză trebuie să ne punem următoarele întrebari: „cui putem oferi un astfel de cadou?” și „la ce ocazie specială se potrivește un portret pe pânză?”.

  1. Cununiile. Dacă sunteți invitat să celebrați alături de proaspeți căsătoriți, trebuie neapărat să mergeți la ei cu un cadou. Un portret pe pânză cu o amintire frumoasă de-a lor este ideea perfectă pentru a-i surprinde. Cu cât aveți mai multe informații despre cuplul pe care doriți să-l surprindeți, cu atât alegerea va fi una mai potrivită.
  2. Petrecerile de casă nouă. Deși o festivitate ușor actuală, aceste petreceri sau adunări se practică frecvent. Oamenii doresc să inaugureze noua casă alături de prieteni și cunoștințe. Portretul va fi un dar pe care îl pot folosi ca decorațiune și de care se pot bucura în fiecare zi, privindu-l.
  3. Aniversările și onomasticile. O altă ocazie extrem de bună pentru a face un astfel de cadou sunt zilele de naștere sau zilele de celebrare a sfinților. Studiați cu atenție persoana la ziua căreia mergeți și încercați să alegeți un tablou care să reprezinte persoana respectivă.

Investiție în artă pentru o cultură bogată

Ceea ce consumăm ne reprezintă. Acest lucru nu este valabil doar în ceea ce privește consumul alimentar sau consumul de băuturi. Muzica pe care o ascultăm, filmele pe care le vizionam sau decorațiunile pe care le folosim în casă sunt vectori ai propriei noastre culturi.

investiție în artă este un simbol al unei persoane cu o cultură bogată sau care este pe drumul de dezvoltare al acestei laturi. Arta trebuie să facă parte din viața noastră pentru că ne poate ajuta să privim lucrurile altfel și ne poate deschide noi orizonturi.

O casă frumos decorată, în spiritul artei și nu al aspectului comun și banal este o casă primitoare. Un astfel de loc va oferi întotdeauna o stare de bine locatarilor și persoanelor care trec pragul.

Iată câteva resurse online de unde poți achizitiona tablouri pe pânză originale sau portrete la comandă:

  1. GaleriaQ.ro – Tablouri pe pânză, modele unice pictate digital și semnate de către echipa GaleriaQ. O galerie de artă ce vinde un altfel de printuri, calitative denumite Giclee. Pentru mulți, este soluția optimă în achiziționarea unui print cu aspect de pictat pe pânză, la un preț accesibil. Este ca și cum ai avea un original pe perete.
  2. GaleriaMea.ro – O galerie de artă cu mii de tablouri originale semnate de pictori români. Fiecare tablou este unic, pictat direct pe pânză sub forma de ulei pe pânză, acrilic pe pânză sau acuarelă. Una dintre cele mai frumoase și bine organizate galerii de artă din România.
  3. PicturaMea.ro – Perfect pentru cei ce au nevoie de un cadou de artă. Un website de unde poți comanda portrete pe pânză după poza dumneavostră. Site-ul are mai mult de 500 de portrete vândute iar feedback-ul este unul pozitiv din partea clienților. Vinde tablouri personalizate pe pânză, idei unice de cadouri cum ar fi portretul soției, portretul șefului sau al nașilor.

Alege tablouri artistice, actuale, care să scoată în evidență incăperile

Indiferent dacă vorbim despre amenajarea spațiilor de locuit sau a biroului unde vă desfășurați activitatea profesională, design-ul este foarte important. Modelele de tablouri artistice originale, pictate manual sunt în mare vogă anul acesta.