Toamnă competițională cu rod bogat pentru gimnastele de la Clubul copiilor Valea Jiului

Home Educație Toamnă competițională cu rod bogat pentru gimnastele de la Clubul copiilor Valea Jiului
Toamnă competițională cu rod bogat pentru gimnastele de la Clubul copiilor Valea Jiului

Primele competiții sportive de gimnastică aerobică din anul școlar 2022/2023 au adus lotului de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului – sediul central  Petroșani, coordonat de maestrul antrenor profesor Adriana Popa, un rod bogat de medalii culese la ”Bucharest Open Cup”, respectiv ”Cupa Elite”, desfășurate la București, respectiv la Bălan (jud. Harghita).

Ediția a doua a ”Bucharest Open Cup”, un eveniment sportiv de mare anvergură organizat de     ACS Academia de gimnastică Laura Cristache, a adunat la Centrul Sportiv Apollo din București, în perioada 11-13 noiembrie 2022, nu mai puțin de 850 de sportivi, reprezentând cluburi, asociații și școli de gimnastică aerobică renumite din întreaga țară: Academia de Gimnastică Laura Cristache, Aerostar Mădălina Barbu, Black Sea Dance Constanța, Bucharest Dance Academy, Clubul Copiilor Sector 5 București, Clubul Copiilor Valea Jiului – Petroșani, CS Farul – CSM Constanța, CS K Chitila, CSG Gimnis Iași, CSM Arad, CSM Iași, CSȘ Petroșani, Double D, Glorio Sport, Gym Nadia, GymTeam Arad, Honey Bears Club, It’s what I love, LPS Cetate Deva, Luisa Dedu Gymnastics, Palatul Copiilor Oradea, Palatul Național al Copiilor București, Stejarii Country Club, UKRAINA, UNEFS București, Viva Sport București.

Spre bucuria energicului antrenor prof. Adriana Popa, lotul Clubului copiilor Valea Jiului, prezent la această competiție, a concurat la toate categoriile de vârstă obținând un palmares remarcabil, concretizat în 4 locuri I , 2 locuri II și un loc III, după cum urmează:

  • Crișan Miruna – Locul III la individual feminin, categoria 6-8 ani;
  • Irina Terciu, Ema Bărbat, Rania Tănăsie – Locul I la TRIO, categoria 6-8 ani;
  • Ile Sophyie – Locul II la individual feminin, categoria 9-11 ani;
  • Tyana Ile, Sophie Ile, Miruna Crișan – Locul I la TRIO, categoria 9-11 ani;
  • Jasmina Nagy, Riana Urecheatu, Miruna Crișan, Iasmina Buză, Tyana Ile – Locul I la GRUP, categoria 9-11 ani;
  • Maria Stroia – Locul II la individual feminin, categoria 12-14 ani;
  • Andreea Prodan – Locul I la individual feminin, categoria 15-17 ani;

”Consider că aceste rezultate ale sportivilor noștri sunt deosebite, având în vedere că ele vin după doar câteva săptămâni de pregătire, în noul an școlar, într-un concurs care se se adresează tuturor elevilor și copiilor iubitori ai gimnasticii aerobice ce frecventează cu regularitate cercurile de profil de la Palatele și Cluburile Copiilor din țara noastră, cât și cluburile private cu copii nelegitimați constituite în țară. Vreau să le felicit, în egală măsură, pe sportivele noastre care au urcat pe podium, precum și lotul de gimnastică al Clubului copiilor din Petroșani, în ansamblu”, a declarat prof. Adriana Popa, antrenorul coordonator al secției de gimnastică aerobică de la Clubul copiilor Valea Jiului – sediul central Petroșani.

Consemnăm totodată faptul că, în perioada 21-22 octombrie 2022, lotul de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului – sediul central  Petroșani, coordonat de maestrul antrenor profesor Adriana Popa, a participat la Concursul national de gimnastică aerobică „CUPA ELITE”, desfășurat în localitate Bălan din județul Harghita. Și aici, gimnastele din Valea Jiului au avut o evoluție sub semnul performanței, concurând la toate categoriile și probele de concurs, adjudecându-și nu mai puțin de 13 locuri I și alte două locuri II.

Felicitări și mult succes în continuare !