AUR și-a deschis sediu nou la Petroșani

Home Politică AUR și-a deschis sediu nou la Petroșani
AUR și-a deschis sediu nou la Petroșani

În plin centrul municipiului Petroșani, pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 123, o veche și elegantă clădire atrage atenția trecătorilor prin ușile și geamurile de un galben aprins, precum culoarea aurului.

De câteva zile, în această clădire funcționează noul sediu al filialei politice locale a Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR). La finalul acestei săptămâni, acesta a fost arhiplin, zeci de oameni participând la prima ședință oficială din noul an 2023 a Comitetului de Conducere AUR Petroșani.

Cristian Cațan, tânărul aflat în fruntea acestei organizații politice din municipiul Petroșani de o bună bucată de vreme, spune că acest eveniment a fost și un bun prilej pentru a se prezenta în fața membrilor și simpatizanților acestei formațiuni politice, dar și de a prezenta acțiunile prioritare pe care, împreună cu echipa sa, le are în vedere pentru atingerea obiectivelor politice ale AUR în municipiul Petroșani. Acesta este de părere că ”este nevoie de toți cetățenii pentru o schimbare în bine la nivelul Municipiului Petroșani, la nivelul Văii Jiului, la nivelul județului Hunedoara.”

Cristian Cațan este, de asemenea, vicepreședinte al filialei județene AUR Hunedoara.