Performerul sportiv Avram Iancu, pe coperta revistei ”Leute” din Germania

Home Stiri la zi Performerul sportiv Avram Iancu, pe coperta revistei ”Leute” din Germania
Performerul sportiv Avram Iancu, pe coperta revistei ”Leute” din Germania

Ediția cu numărul 12 a reputatei publicații ”Leute” din Germania, care apare în ediție bilingvă (germană și română) îi dedică apreciatului sportiv român din Valea Jiului, Avram Iancu un articol pe 4 pagini, apreciind astfel efortul acestuia de a parcurge înot, vreme de aproape două luni de zile, întregul curs al fluviului Rin dar, mai ales, evidențiind mesajul acestei performanțe realizate de Avram Iancu: ”România ESTE Europa!”, motiv pentru care merită și trebuie să fie admisă în Spațiul Schengen!

Mai mult, revista germană ”Leute” pune pe coperta ediției cu numărul 12 imaginea înotătorului român Avram Iancu, pe care-l numește, pe bună dreptate, un ”Ambasador pentru România”.

Cu toate că nu este pentru prima oară în atenția presei germane, iar performanțele sale sportive i-au adus o binemeritată atenție din partea mass-media în România și în întreaga lume, Avram Iancu apreciază că atenția pe care i-a oferit-o publicația din Germania este una care consemnează și o altfel de premieră pentru cariera sa. ”Am mai apărut și în alte reviste, cărți sau dicționare, dar niciodată nu am apărut pe coperta unei reviste. Trăiesc, așadar, o premieră! Mulțumesc pentru această onoare de a fi pe coperta 1 a revistei și de a avea alocate 4 pagini din cele 48 ale revistei. Mulțumesc pentru aprecierea de a fi fost timp de 48 de zile „AMBASADOR PENTRU ROMÂNIA”. „Leute” înseamnă oameni! De aceea sunt cu atât mai onorat de atenția pe care am primit-o din partea acestei publicații, lucru care mă convinge o dată în plus că mai presus de orice performanță, în viață este important să fii…OM!”, mărturisește Avram Iancu.

Lucru pe care bravul nostru concitadin îl știe și-l respectă de când a venit pe lume! Spre cinstea lui!