Dedeman deschide vineri, 15 decembrie 2023, magazinul de la Petroșani

Home Economie Dedeman deschide vineri, 15 decembrie 2023, magazinul de la Petroșani
Dedeman deschide vineri, 15 decembrie 2023, magazinul de la Petroșani
oznorCO

Un nou magazin al companiei Dedeman urmează să fie deschis vineri, 15 decembrie 2023, de la ora 8,00 la Petroșani. Acesta este cel de-al treilea magazin din Județul Hunedoara, după cele deschise la Deva și Hunedoara, și cel de-al 60-lea magazin Dedeman din România.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc. Magazinul de la Petroșani este primul construit de compania de retail în acest an în România, fiind situat în zona centrală a municipiului Petroșani, pe un teren privat pe care s-a aflat în trecut firma de utilaj minier UPSRUEEM, având o suprafață totală de aproximativ 28.650 mp, dintre care 11.000 de mp sunt alocați efectiv magazinului.

Noul magazin are 1.850 de mp de seră, 1.340 de mp alocați raionului de materiale de construcții, 580 de mp sunt alocați showroom-ului de mobilă și 305 de mp sunt alocați showroom-ului de mobilier baie, gresie și faianță.

De asemenea, magazinul are 297 de locuri de parcare, 8 case de marcat, o stație de  încărcare mașini electrice de 22de KW. pentru operarea acestui centru comercial, Dedeman a angajat 138 de persoane.

În magazinul de la Petroșani vor fi disponibile peste 65.000 de produse pentru casă și grădină.

În sprijinul clienților vine și magazinul online www.dedeman.ro dar și aplicația Dedeman, disponibilă pe telefon sau tabletă. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot să “răsfoiască” catalogul de oferte, să afle detalii despre produse și servicii și să efectueze comenzi online. În plus, în cadrul magazinului online, în paginile de prezentare a produselor este indicată și localizarea exactă la raft pentru cele disponibile în magazinul fizic (zonă și deschidere). Astfel, clienții pot identifica rapid și cu ușurință în magazin produsele dorite, atunci când timpul alocat cumpărăturilor este limitat.