Consiliul Județean Hunedoara condamnă actele de vandalism de pe culoarul rutier Mureș Nord

Consiliul Județean Hunedoara condamnă actele de vandalism de pe culoarul rutier Mureș Nord

O serie de acte de vandalizare a noilor indicatoare rutiere amplasate pe rețeaua rutieră recent modernizată de pe Culoarul de Trafic Mureș Nord, între Simeria și Șoimuș, care par să se repete cu o greu de înțeles reavoință din partea unor persoane certate cu legea, determină administrația județeană să ia o atidudine publică fermă.

Consiliul Județean Hunedoara condamnă ferm actele de vandalism recente, care au avut ca țintă indicatoare de circulație de pe Culoarul Trafic Mureș Nord.

”Este profund regretabil și inacceptabil faptul că anumite persoane au ales să distrugă și să deterioreze indicatoarele de circulație, punând astfel în pericol siguranța traficului rutier. Aceste acțiuni nu numai că aduc daune materiale, dar afectează și funcționarea corectă a infrastructurii rutiere, generând situații periculoase pentru șoferi și pietoni. Îndemnăm comunitatea locală să raporteze orice activitate de genul celor prezentate mai sus autorităților competente. Este responsabilitatea noastră să protejăm și să conservăm bunurile publice pentru siguranța tuturor locuitorilor noștri”, se arată într-o informare publică a CJH.

Consiliul Județean Hunedoara reiterează angajamentul său ferm față de asigurarea unui mediu sigur și securizat pentru toți cetățenii și precizează că va colabora strâns cu autoritățile locale și forțele de ordine pentru a preveni și a combate astfel de incidente în viitor.