FITS 2024: 12 reprezentații au devenit sold-out în doar 3 ore

FITS 2024: 12 reprezentații au devenit sold-out în doar 3 ore

Vineri, 19 aprilie, s-au pus în vânzare biletele pentru cea de-a 31-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

În numai 3 ore, o serie de 12 reprezentații sunt deja sold-out: cele trei reprezentații ale spectacolului ÎN SINGURĂTATEA CÂMPURILOR DE BUMBAC / JOHN MALKOVICH – INGEBORGA DAPKUNAITE (pe 26, 27, 28 iunie), cele două reprezentații de pe 28 iunie ale spectacolului CAFÉ BONHEUR de Matei Vișniec, cele două reprezentații ale spectacolului BALENA de pe 29 și 30 iunie, spectacolul CALIGULA (cu două reprezentații sold-out pe 25 și 26 iunie), LA CÂȚIVA OAMENI DISTANȚĂ DE TINE – spectacolul semnat de Radu Afrim care se joacă pe 23 iunie și spectacolul FREAMĂTUL SUFLETULUI, cu Isabelle Adjani, care se joacă pe 26 iunie. Celor 6 spectacole enumerate li se alătură și reprezentația spectacolului FAUST de pe 29 iunie, care a fost sold-out după numai 30 de minute.

Este un moment istoric pentru FITS! În două ore s-a vândut mai mult de jumătate din numărul biletelor de anul trecut. E incredibil! Am primit telefoane de la oameni care au cumpărat bilete la spectacolul lui John Malkovich cadou de Paște pentru familie. Ne bucurăm că oamenii aleg să aducă emoție în casele lor prin intermediul Festivalului! Este, de fapt, ceea ce ne-am dorit încă de la prima ediție, acum 31 de ani: să facem totul cu bucurie pentru publicul FITS, care ne este prieten pe viață.”  – a declarat Constantin Chiriac, președintele FITS.

Alte spectacole mai au foarte puține locuri disponibile, cum ar fi concertele din biserici sau premiera mondială semnată de Pippo Delbono, TREZIREA.

Publicul este încurajat să se bucure și de bogata ofertă de spectacole online. CALIGULA, unul dintre spectacolele sold-out în acest moment va putea fi urmărit și online, alături de concertele Corului Madrigal din deschiderea și din închiderea FITS 2024, spectacolul CARMEN al Barcelona Flamenco Ballet Company sau spectacolul CIRC ÎN STIL AFRICAN al Cirque Kalabanté.