Premiul I la Olimpiada națională de Limba română pentru o elevă a Școlii gimnaziale ”I.G. Duca” din Petroșani

Premiul I la Olimpiada națională de Limba română pentru o elevă a Școlii gimnaziale ”I.G. Duca” din Petroșani

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani a obținut Premiul I în cadrul ediției din acest an a Olimpiadei Naționale de Limba și literatura română. Aceasta a acumulat un rezultat de 95,38 de puncte din 100 posibile la etapa națională a competiției, care s-a desfășurat zilele trecute la Slatina (jud. Olt).

Eleva Maria Sara Lupulesc a reprezentat Valea Jiului la această Olimpiadă școlară, iar drumul său spre această performanță a fost coordonat de prof. Sanda Stelescu.

Potrivit unui comunicat al ISJ Hunedoara, la Olimpiada Națională de Limba și literatura română pentru gimnaziu (clasele V-VIII), județul Hunedoara a fost reprezentat de un lot cuprinzând 5 elevi, după cum urmează:

  • La clasa a V-a – Lupulesc Sara Maria, Școala Gimnazială ,,I.G. Duca” Petroșani, prof. coord. Stelescu Sanda și Pap Beatrice, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Deva, prof. coord. Galiță Daniela;
  • La clasa a VIa – Oprișoni Ana, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Deva, prof. coord. Savonea Delia;
  • La clasa a VII-a – Moruș Dragoș-Ioan, Școala Gimnazială „I.D. Sîrbu” Petrila, prof. coord. Andrei Beatrice;
  • La clasa a VIII-a – Burza Alexandra Felicia, Colegiul Național ,,Decebal” Deva, prof. coord. Stan Daniela.

Felicitări tuturor elevilor și profesorilor coordonatori pentru calificarea la etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura română!

Felicitări, Sara Maria Lupuleac și prof. Sanda Stelescu pentru acest mare succes!