Majoretele de la Clubul copiilor Valea Jiului, pe podium la Concursul internațional de dans de la Arad

Majoretele de la Clubul copiilor Valea Jiului, pe podium la Concursul internațional de dans de la Arad

Elevii angrenați în activitățile extrașcolare din cadrul Clubului Copiilor Valea Jiului își demonstrează din nou buna pregătire în activitățile care îi pasionează, fapt confirmat de rezultatele foarte bune obținute în cadrul unor importante competiții naționale sau internaționale.

O nouă confirmare a acestei realități vine din partea elevilor prof. Adriana Popa de la Cercul de gimnastică aerobică din cadrul Clubului Copiilor Valea Jiului Petroșani. O parte dintre cele mai bune gimnaste ale lotului de gimnastică aerobică antrenat de prof. Adriana Popa au fost prezenți pe tabloul întrecerilor din cadrul Concursului Internațional de dans „Ghiocelul de Argint”, eveniment sportiv care s-a desfășurat la Arad în data de 20 Aprilie 2024. La acest eveniment au participat gimnaști din cadrul unor centre sportive din Serbia, Croația, Ungaria, Moldova și România.

Grupul de majorete „Gym Stars” compus din Andreea Prodan, Iulia Baștă, Sophie Ile, Maria Stroia, Erika Farago și Alecsia Iriza au obținut locul al II-lea, clasându-se astfel pe podiumul competiției.

Felicitări!