Fără campanie electorală la PSD Lupeni în Săptămâna Mare

Fără campanie electorală la PSD Lupeni în Săptămâna Mare

Săptămâna premergătoare Sfintelor Sărbători de Paște este și trebuie să rămână una a credinței, a reculegerii, a respectului față de patimile Domnului Iisus Hristos. Acesta este și crezul care îi determină pe membri echipei politice a PSD Lupeni să înceteze, preț de o săptămână, orice activitate cu caracter electoral.

Președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță spune că decizia a fost luată, în mod unanim, de către social-demicrații din Lupeni, fiind cu atât mai necesară cu cât în Vinerea Mare, în aceatsă localitate ale loc și ”Drumul Crucii”, una dintre cei mai impresionante procesiuni religioase dinaintea Paștelui, care se derulează în România.

Această săptămână este foarte importantă pentru toți creștinii români, iar pentru municipiul Lupeni o însemnătate deosebită o are și faptul că în Vinerea Mare are loc Procesiunea Drumul Crucii, ajunsă la a 25-a ediție. Am hotărât ca până după Paști, orice activitate politică să fie întreruptă. Alte lucruri sunt mai importante în această săptămână.  Doamne ajută!”, transmite senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.