Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului județean Hunedoara

Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului județean Hunedoara

Președintele Organizației județene PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat la conducerea Consiliului județean Hunedoara. Acesta conduce și în prezent administrația județeană, la cârma căreia de află deja de două mandate.

La depunerea dosarului de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului județean Hunedoara, Laurențiu Nistor a fost însoțit de echipa de consilieri județeni pe care PSD Hunedoara o propune alegătorilor din acest județ, în alegerile de la 9 iunie 2024. De asemenea, acesta a fost însoțit de ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, Natalia Elena Intotero, de administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, dar și de alți colegi și susținători ai social-democraților.

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor a declarat, cu acest prilej, că Județul Hunedoara este așezat pe direcția corectă de dezvoltare, datorită proiectelor implementate în ultimii patru ani sau aflate în diferite stadii de lucru, a fondurilor consistente care au fost atrase și care acum trebuie să fie investite cu responsabilitate și chibzuință în următorii ani. ”Sunt încrezător într-un viitor mai bun al județului nostru. Sunt onorat să am alături de mine o echipă de consilieri județeni dinamică și echilibrată, în care se regăsesc multe nume noi. Am alături profesioniști din diverse domenii de activitate, iar tinerii și femeile sunt bine reprezentați.Așadar, avem de partea noastră experiența administrativă, profesionalismul, priceperea, dar și tinerețea cu viziunea inovativă. Împreună vom promova interesul județului Hunedoara și valorile social-democrate, astfel încât să oferim stabilitate, echilibru și prosperitate întregii comunități”, a declarat Laurențiu Nistor, candidatul PSD pentru un nou mandat de președinte al Consiliului județean Hunedoara.

Acesta a ținut să mulțumească, totodată, hunedorenilor, pentru încrederea, sprijinul și simpatia de care a simțit că a avut parte în precedentele sale mandate de lider al administrației județene și de lider al PSD Hunedoara și i-a invitat pe locuitorii din acest județ să-i acorde aceeași susținere și încredere și de acum înainte.

Președintele Organizației județene a PSD Hunedoara a mai precizat că în componența viitorului Consiliu Județean Hunedoara, PSD propune hunedorenilor o echipă de oameni valoroși, integri, profesioniști și implicați în susținerea proiectelor de dezvoltare ale județului.