Șahiștii Vulcanului, în top la competițiile școlare de șah

Șahiștii Vulcanului, în top la competițiile școlare de șah

Sportivii din cadrul secției de șah al clubului CSM MIHAI VITEAZU VULCAN au participat, în perioada 11-21 aprilie 2024, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori ale României, unde au obținut rezultate foarte bune.

Astfel, șahista Diana Silvana Petculescu s-a clasat pe locul 1 în proba de dezlegări, reușind astfel calificarea în lotul național. Oana Magdalena Șchiopu s-a clasat pe locul 3, reușind de asemenea calificarea în lotul național.

Un parcurs bun în competiție  avut și Dragoș Nicholas Vișănescu, care deși nu urcat pe podium a reușit, totuși să se califice în lotul național.

Veștile bune nu se opresc aici, deoarece în data de 22 aprilie 2024, șahiștii vulcăneni au participat și la Olimpiada Națională a Sporturilor Școlare de sah, faza Județeană, unde au obținut rezultate remarcabile, după cum urmează:

  • Diana Silvana Petculescu – locul 1 și calificare la faza națională.
  • Oana Magdalena Schiopu –  locul 2.
  • Dragoș Nicholas Vișănescu – locul 1 și calificare la faza națională.
  • Eduard Mihai  Berechet – locul 3.

În vederea participării sportivilor la aceste competiții șahiste de nivel județean și național, sportivii vulcăneni au avut parte de sprijinul CSM Mihai Viteazu și al Primăriei municipiului Vulcan.

Felicitări!