Noi locuri de muncă, dar și salarii mai mari, din luna septembrie, la CEVJ

Noi locuri de muncă, dar și salarii mai mari, din luna septembrie, la CEVJ

Potrivit unui comunicat al Complexului Energetic Valea Jiului, în ședința Consiliului de Administrație al companiei din data de 29.08.2024, s-a luat act de decizia conducerii executive cu privire la modalitatea de organizare, precum si la calendarul estimativ pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a celor 325 de posturi vacante din cadrul sucursalelor Societatii Complexul Energetic Valea Jiului S.A.

Astfel, înscrierile pentru posturile vacante se vor putea face începând cu data de 4 septembrie 2024. Anunțul și informațiile detaliate privind înscrierea la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul CEVJ vor fi postate pe site-ul socieății, disponibil pe web, la adresa: www.cevj.ro – Sectiunea Concursuri.

De asemenea, conducerea Complexului Energetic Valea Jiului informează că salariații de la toate sucursalele companiei vor beneficia, de la data de 15 septembrie, de o majorare cu a salariului tarifar de 350 lei/salariat, urmare a creșterii inflației, conform prevederilor Contractului Colectiv de Munca încheiat la nivelul societății.