Petroșaniul e pregătit pentru sărbătorile de iarnă

Home Administrație Petroșaniul e pregătit pentru sărbătorile de iarnă
Petroșaniul e pregătit pentru sărbătorile de iarnă

S-a lucrat intens în zona centrului municipiului Petroșani, în parcurile din oraș, în Centrul Civic, dar și în Aeroport și în alte zone ale orașului pentru montarea iluminatului onamental care, așa cum  promit edilii, va străluci anul acesta în perioada sărbătorilor de iarnă.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi spune că, în cursul săptămânii viitoare, luminile care vestesc sărbătorile la Petroșani vor fi aprinse, în cadrul unui eveniment la care sunt așteptați să participe toți cetățenii orașului, dar mai ales cei mici. Evenimentul va avea loc în Parcul Central ”Carol Schreter”, unde se va da și startul evenimentelor artistice care se vor derula în Petroșani, până la finalul acestui an. Pentru buna desfășurare a acestul eveniment, Consiliul Local al Municipiului Petroșani  a aprobat alocarea sumei de 2.200 de lei.

”Având în vedere că anotimpul hibernal își face simțită prezența, și municipiul Petroșani a îmbrăcat straie de sărbătoare, prin împodobirea arterelor principale cu luminițe ornamentale. Momentul aprinderii luminițelor în Parcul Carol Schreter este prilej de bucurie pentru cei mai mici locuitori ai urbei noastre. Toi copiii prezenți vor să participe la apăsarea butonului care dă startul iluminatului public ornamental”, a  precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Acesta a mai anunțat că potrivit tradiției, toți copiii prezenți la pornirea iluminatului ornamental vor primi, la fel ca și în anii precedenți, dulciuri din partea ajutoarelor lui Moș Crăciun. De asemenea, atmosfera de sărbătoare va fi întregită cu un mic spectacol de colinde special pregătit în acest sens. Data și ora exactă a evenimentului vor fi anunțate în cel mai scurt timp.