Cine cântă la ”Nedeia Vulcăneană” 2019

Home Cultură Cine cântă la ”Nedeia Vulcăneană” 2019
Cine cântă la ”Nedeia Vulcăneană” 2019

Finalul acestei săptămâni, mai exact zilele de vineri, 28 iunie și sâmbătă, 29 iunie, programează la Vulcan cele două zile de spectacole din programul ediției din 2019 a ”Nedeii Vulcănene”.

În prima de spectacol, sâmbătă, 29 iunie, este programat spectacolul folcloric din cadrul ”Nedeii Vulcănene” care , anul acesta, va avea loc în zona centrală a municipiului Vulcan. Pentru anul acesta, cap de afiș al concertului folcloric este Vlăduța Lupău împruenă cu ansamblul ”Rapsozii Maramureșului”. Aceștia vor urca pe scenă începând cu ora 20,00 însă, în deschidere, este programat un recital live al apreciatei formații Color din Vulcan, condusă de Fane Abrădoai, dar și un spectacol cu artiști și ansambluri locale din regiunea Văii Jiului.

Sâmbătă, 29 iunie 2019, pe scena amplasată pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Vulcan, în zona Cinematografului ”Luceafărul” vor urca artiști locali și invitați, cele mai importante nume din program fiind: Andrei Popa, Cătălin Stepa, Sonny Flame, Andreea D. și Connect-R & Band. Programul artistic va începe de la ora 19,00 și se va încheia cu un foc de artificii.