La Lupeni se reabilitează parcul de la Poștă. Vedeți aici cum va arăta acesta după finalizarea lucrărilor.

Home Administrație La Lupeni se reabilitează parcul de la Poștă. Vedeți aici cum va arăta acesta după finalizarea lucrărilor.
La Lupeni se reabilitează parcul de la Poștă. Vedeți aici cum va arăta acesta după finalizarea lucrărilor.

Crearea de noi puncte de odihnă și relaxare, prin reabilitarea parcurilor din municipiul Lupeni, constituie una din preocupările constante ale administrației publice locale.

După ce, rând pe rând, parcurile situate în zona centrală a orașului, pe bulevardul principal care străbate Lupeniul de la un capăt la altul, au fost reabilitate și modernizate, devenind puncte de atracție pentru tot mai mulți cetățeni, la inițiativa primarului Lucian Resmeriță, în aceste zile au demarat lucrările pentru modernizarea parcului situat în imediata vecinătate a sediului Poștei Române din municipiul Lupeni.

Aici, după cum spune primarul Lucian Resmeriță, va fi reconfigurată toată zona verde, va fi construită o filigorie centrală, mai multe alei pietonale pavate și va fi instalat un nou sistem de iluminat public, ecologic. De asemenea, în noul parc din zona Poștei vor fi instalate mai multe bănci de odihnă pentru cetățeni. ”Practic, odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a parcului de la poștă, acest loc va arăta cu totul altfel. Dincolo de utilitatea lui, acest parc pe care-l reconstruim practic, va remodela și aspectul peisagistic al acestui cartier important din municipiul Lupeni, unde am prevăzut, de altfel, mai multe investiții publice”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Acesta a mai precizat că lucrările privind reabilitarea și modernizarea parcului de la Poștă sunt realizate exclusiv de la bugetul local, inclusiv forța de muncă fiind formată din angajații serviciului public de administrare a domeniului public din cadrul Primăriei municipiului Lupeni.

Primarul municipiului Lupeni ne-a pus la dispoziție și câteva imagini din proiectul tehnic al acestei investiții publice, imagini din care reiese cum va arăta viitorul parc de la Poștă, imagini pe care vi le prezentăm în finalul acestui articol.