60 de noi locuri de parcare au fost alocate proprietarilor de mașini din Petrila

Home Administrație 60 de noi locuri de parcare au fost alocate proprietarilor de mașini din Petrila
60 de noi locuri de parcare au fost alocate proprietarilor de mașini din Petrila

Pentru că parcul auto deținut de cetățenii orașului Petrila s-a înmulțit considerabil în ultimii ani, autoritățile locale din această localitate au inclus pe lista obiectivelor de investiții prioritare amenajarea de noi locuri de parcare pe raza orașului, în mod special pentru rezidenți.

Potrivit primarului orașului Petrila, în această săptămână, alte 60 de noi locuri de parcare, amenajate în zona blocurilor 105-110 de pe strada Republicii, au fost distribuite cetățenilor care locuiesc în acest cartier și care au în proprietate autoturisme.

Pentru o corectă și transparentă repartizare a celor 60 de locuri de parcare nou create, acest lucru s-a făcut chiar la fața locului de către comisia de la Primăriei, în prezența primarului Vasile Jurca și a tututor celor interesați.

Problemele generate de creșterea parcului auto și pe raza orașului Petrila sunt în atenția noastră și încercăm, în acest sens, să identificăm noi locuri în care putem amenaja locuri pentru parcare. Mă bucur că pentru locutuitorii de pe strada Republicii, în zona blocurilor 105-110 am reușit să amenajăm corespunzător 60 de locuri de parcare, care au și fost deja atribuite proprietarilor de mașini din această zona. Vom continua acest program cu amenajarea altor locuri de parcare în zonele în care putem face acest tip de investiții publice”, a declarat primarul Vasile Jurca.