Operatorul de apă de la Petroșani sancționat de Primărie

Home Stiri la zi Operatorul de apă de la Petroșani sancționat de Primărie
Operatorul de apă de la Petroșani sancționat de Primărie

Primăria municipiului Petroșani, prin Serviciul de Poliție Locală a decis să aplice două sancțiuni contravenționale operatorului local de apă și canalizare, pentru deteriorarea zonelor verzi din cartierul Dimitrov.

Cel care a anunțat decizia este chiar primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. ”Astăzi (luni, 10 februarie – n.n.) am amendat SC APASERV cu 200 de milioane lei vechi pentru deteriorarea zonelor verzi din Cartierul Dimitrov. Amenda este cuprinsă între 1000 și 10.000 de lei și am aplicat amenda maximă pentru lucrările din cele două careuri din Dimitrov”, a informat primarul Tiberiu Iacob Ridzi pe pagina sa de socializare.

Primarul Petroșaniului a avertizat încă la de la finalul săptămânii trecute operatorul de apă de faptul că la sediul administrației locale au fost înregistrate foarte multe reclamații din partea cetățenilor nemulțumiți de faptul că săpăturile din mai multe zone ale orașului, efectuate în cadrul investițiilor din programul de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, generează disconfort din cauza noroiului și distrug zonele verzi.

Reprezentanții companiei de apă confirmă că au primit cele două procese-verbale de amendă, pe care le vor analiza și vor proceda în consecință. În același timp, reprezentanții companiei informează că Apa Serv este beneficiar al acestor lucrări de investiții, care sunt executate de o firmă privată desemnată în urma licitației aferente, iar dirigenția de șantier revine, de asemenea, unei alte companii de profil, desemnată similar, prin licitație.