Reprezentanții Apa Serv, respect pentru minerii Văii Jiului

Home Stiri la zi Reprezentanții Apa Serv, respect pentru minerii Văii Jiului
Reprezentanții Apa Serv, respect pentru minerii Văii Jiului

Ca în fiecare an, reprezentanții companiei de apă din Valea Jiului au fost prezenți la manifestările prin care se respectă tradiția de a se omagia Ziua Minerului.

”Ceremoniile de depunere de coroane desfășurate astăzi, s-au vrut a fi o comemorare decentă a sufletelor minerilor care au plecat de lângă noi, părăsind această lume în întunericul subteranelor şi abatajelor. Aducem omagiul nostru pentru jertfa acestora și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace ! Adânc respect tuturor minerilor Văii Jiului!”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

La evenimente dedicate Zilei Minerului care s-au desfășurat în cursul zilei de 6 august, reprezentanții Apa Serv Valea Jiului au fost prezenți la depunerile de coroane din municipiile Lupeni, Vulcan și Petroșani. La aceste ceremonii, ASVJ a fost reprezentat de Cristian Ionică – director general, Florin Donisă – director Departament Exploatare, Constantin Zaharia – șef Secția de Apă-Canal Lupeni-Uricani, Mihai Costel – șef Secția Apă-Canal Vulcan, Daniel Preda – serviciul Comunicare.