Vetuța Stănescu a fost desemnată președinte interimar al PNL Hunedoara

Home Politică Vetuța Stănescu a fost desemnată președinte interimar al PNL Hunedoara
Vetuța Stănescu a fost desemnată președinte interimar al PNL Hunedoara

Potrivit unei decizii luate de Biroul Permanent Național al PNL, la propunerea președintelui Ludovic Orban, începând cu data de 5 octombrie 2020 la conducerea Organizației județene a PNL Hunedoara a fost numită Vetuța Stănescu. Aceasta va asigura interimatul la conducerea PNL Hunedoara până la organizarea alegerilor interne, care vor avea loc cel mai probabil în primăvara anului viitor.

Vetuța Stănescu are 51 de ani, este inginer și economist de profesie, fiind absolventă a Universităților din Timișoara și Petroșani, iar în prezent deține calitatea de secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. A mai ocupat funcții de conducere la Spitalul județean din Deva și la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate din Deva.

În plan politic, Vetuța Stănescu se numără printre cei mai vechi și respectați membri ai echipei liberale din județul Hunedoara, cu o carieră neîntreruptă din anul 2012 doar în această formațiune politică. În perioada 2015-2016 a îndeplinit funcția de vicepreședinte al Consiliului județean Hunedoara. De asemenea, în mandatul 2016-2020 a îndeplinit și calitatea de consilier județean, iar în alegerile locale din 27 septembrie, a câștigat un nou mandat de consilier județean din partea PNL, în județul Hunedoara.

”Este o decizie care mă onorează. Îi mulțumesc domnului președinte Ludovic Orban și conducerii centrale a PNL pentru susținere și încredere. În același timp, funcția de președinte interimar al PNL Hunedoara este și o mare responsabilitate. Știu că va fi o muncă grea, dar mă bazez pe echipa PNL Hunedoara, colegi pe care îi cunosc foarte bine și alături de care sunt convinsă că vom avea rezultatele pe care oamenii le așteaptă de la noi. N-am fugit niciodată atunci când am avut în față provocări, indiferent de situațiile pe care mi le-a rezervat viața și indiferent de funcțiile pe care le-am deținut. Voi face tot ce depinde de mine pentru ca, alături de colegii mei, să ducem organizația județeană acolo unde îi este locul, adică la vârful politicii hunedorene. Îi mulțumesc domnului Lucian Heiuș pentru munca pe care a depus-o la PNL Hunedoara. După ani de disensiuni și probleme interne, PNL Hunedoara este acum o organizație stabilă. Știu că este un om de echipă și ne va fi alături pentru că avem nevoie de experiența lui pe mai departe. Îi asigur pe toți colegii mei din PNL Hunedoara de întreaga mea susținere și am convingerea că împreună putem forma o echipă puternică și competentă, așa cum hunedorenii așteaptă de la noi!”, a declarat Vetuța Stănescu, președintele interimar al PNL Hunedoara.
Din noul Biroului Politic Interimar al Organizației județene Hunedoara a PNL vor mai face parte:
* Balint Tiberiu – Membru BPJ interimar
* Bozdog Andrei – Comisia de Revizie şi Cenzori
* Chivu Cristina – Președinte TNL
* Cornea Claudiu – Membru BPJ interimar
* Crai Pompiliu – Președinte OPV-3
* Dud Călin – Membru BPJ interimar
* David Adrian Nicolae – Membru BPJ interimar
* Faur Irinel – Membru BPJ interimar
* Furdui Ovidiu – Membru BPJ interimar
* Gherman Petre Lucian – Membru BPJ interimar
* Hărău Carmen – Senator, Președinte OFL, Președinte CoAj
* Heiuș Lucian Ovidiu – Deputat
* Iacob Florin – Membru BPJ interimar
*  Iacob Ritzi Tiberiu – Membru BPJ interimar
* Inășesc Vasile – Membru BPJ interimar
* Iovănesc Adrian – Membru BPJ interimar
* Irimie Mihai – Președinte LAL
* Oancea Florin Nicolae – Primar Municipul reședință de județ
* Omotă Marius – Membru BPJ interimar
* Pușcaș Adrian – Membru BPJ interimar
* Surget Marius Gheorghe – Deputat
* Samfirisca Marius – Președinte OOA
* Stoica Victor – Membru BPJ interimar
* Vlad Ovidiu – Trezorier