Cetățenii de pe strada Primăverii din Petroșani au acum o punte sigură pentru traversarea Jiului

Home Administrație Cetățenii de pe strada Primăverii din Petroșani au acum o punte sigură pentru traversarea Jiului
Cetățenii de pe strada Primăverii din Petroșani au acum o punte sigură pentru traversarea Jiului

O punte peste Jiul de Est care asigură localnicilor de pe strada Primăverii din Petroșani traversarea apei și o scurtătură de acces spre zona centrală a localității a fost reabilitată de către Primăria municipiului Petroșani. Lucrările au constat în stabilizarea punții, înlocuirea materialului lemnos și montarea de plasă de sârmă pentru siguranța oamenilor care utilizează această punte.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a fost prezent astăzi în zonă pentru a evalua stadiul lucrării. ”Am realizat aceste lucrări de reparații la puntea peste Jiul de Est ca răspuns la solicitarea localnicilor de pe strada Primăverii. Puntea este acum finalizată, a fost înlocuit tot lemnul și stabilizată. De asemenea a fost montată plasă de sârmă pentru o siguranță sporită a celor ce o folosesc. Acest pod este singura cale de acces spre oraș a localnicilor de peste Jiul de Est, motiv pentru care am dispus executarea acestor lucrări”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Primarul municipiului Petroșani a promis că va găsi soluții pentru reabilitarea acestui obiectiv după ce puntea peste Jiu de pe strada Primăverii a fost și o temă de dezbatere în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din luna septembrie. Dincolo de acestea însă, certe este că locuitorii de pe strada Primăverii din Petroșani au acum o punte sigură pentru traversarea Jiului.