Restricții de circulație pe strada Dobrești din Petrila, între 8 și 17 martie

Home Anunțuri Restricții de circulație pe strada Dobrești din Petrila, între 8 și 17 martie
Restricții de circulație pe strada Dobrești din Petrila, între 8 și 17 martie
Execuția lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare din orașul Petrila impun aplicarea unei noi restricții de circulație rutieră pe o stradă din localitate. Este vorba despre strada Dobrești, pe tronsonul de drum situat între proprietatea cu numărul 31B și până în dreptul proprietății cu numărul 39, care va fi închis în perioada de 08.03.2021 – 17.03.2021, deoarece se vor executa lucrări în această zonă.
Pentru lucrările din cadrul proiectului ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – contractul de lucrări ”VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila”, există avize și aprobări necesare execuției, inclusiv management de trafic aprobat de Poliția orașului Petrila.
Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor din orașul Petrila.