La Petroșani, start cu dreptul în ”Maratonul vaccinării”

Zeci de oameni s-au așezat încă de dimineață la coadă, la Sala Polivalentă din Petroșani, acolo unde, începând de astăzi, se desfășoară Maratonul vaccinării. Au fost oameni care au venit chiar și cu o oră înainte să se deschidă centrul de vaccinare, pentru a fi siguri că vor putea fi imunizați împotriva COVID – 19, cu credința că, astfel, ne vom întoarce la normalitate și ne putem proteja pe noi și pe cei dragi nouă de acest periculos virus.

Maratonul vaccinării are loc în perioada 14 – 16 mai, între orele 8.00 și 20.00, imunizarea fiind făcută cu serul Pfizer – BioNTech.

La această acțiune organizată, în parteneriat, de Primăria Municipiului Petroșani, Direcția de Sănătate Publică Hunedoara și Instituția Prefectului de Hunedoara, sunt așteptați toți cei care doresc să se imunizeze, fără să mai fie nevoie de o programare prealabilă pe platforma de vaccinare.

”Vă îndemn pe toți, din toată inima, să vă vaccinați. Astfel putem stopa pandemia, putem să reducem numărul celor care își pierd viața din cauza acestei boli sau a cazurilor extrem de grave, care ajung în Terapie Intensivă. Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care dați dovadă!”, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.