Maraton al poștașilor hunedoreni la ”Marșul factorilor poștali”

Home Stiri la zi Maraton al poștașilor hunedoreni la ”Marșul factorilor poștali”
Maraton al poștașilor hunedoreni la ”Marșul factorilor poștali”

Că factorii poștali sunt oameni sportivi, prin însăși natura lor, nu poate contrazice nimeni. Cu toate acestea, în dorința de a demonstra că, dincolo de alergătura lor de zi cu zi, de la o casă la alta, de la o stradă la alta, dintr-o localitatea în alta, sunt și alergători pasionați pe terenul de sport, poștașii hunedoreni s-au întâlnit la finalul săptămânii în localitatea Costești, pentru a lua parte la o nouă ediție a competiției  sportiv-profesionale intitulate ”Marșul factorilor poștali”.

Nu mai puțin de 22 de concurenți, cu toții angajați a companiei Poșta Română au luat parte la această cursă, care a fost supervizată de prefectul județului Hunedoara – Călin Petru Marian. Startul cursei a fost dat de către parlamentarul hunedorean Vetuța Stănescu, atât pentru proba de 7 km destinată bărbaților, cât și pentru cea de 3 km destinată femeilor.

Organizatorii principali ai acestui eveniment, Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România – președinte Matei Brătianu, respectiv Compania Națională Poșta Română, reprezentată prin Maria Czane – director județean și Carmen Mirela Alecu – director general adjunct al companiei „Poșta Română”, au anunțat că faza națională a competiției va avea loc la sfârșitul lunii august, tot în județul Hunedoara, iar la concurs vor participa peste 200 de factori poștali din întreaga țară.