Competiție cu succes pentru CS Poli Karate la „Bucharest Internațional Karate Open”

Competiție cu succes pentru CS Poli Karate la „Bucharest Internațional Karate Open”

Sportivii CS Poli Karate București consemnează participarea cu succes într-o nouă competiție națională de arte marțiale. Aceasta a avut loc la finalul lunii septembrie, la București, unde cei mai tineri dintre sportivii au obținut rezultate remarcabile într-un concurs de amploare la care au luat parte 1.124 de sportivi, reprezentând 75 de cluburi din 8 țări.

Bucharest Internațional Karate Open a adus pentru sportivii CS Poli Karate nu mai puțin de 19 medalii câștigate de cei 15 reprezentanți ai clubului care au intrat în concurs. Sportivii din Valea Jiului au câștigat 4 medalii de aur, 8 medalii de argint și 7 medalii de bronz.

”Sunt rezultate remarcabile, care ne-au clasat, în clasamentul cluburilor, pe un onorant loc 8. Suntem mândri de progresul sportivilor noștri care au participat la acest open de karate și de performanțele pe care le-au avut. Felicitări tuturor sportivilor noștri pentru efortul depus și mulțumiri părinților care ne-au fost alături!”, a declarat Radu Polifronie, președintele CS Poli Karate Petroșani.