Lidia Vadim aduce la Petrila cartea „Corneliu Vadim Tudor și România Mare – o moștenire pentru viitor”

Lidia Vadim aduce la Petrila cartea „Corneliu Vadim Tudor și România Mare – o moștenire pentru viitor”

Pentru mulți patrioți din România contemporană, numele celui care a fost una dintre figurile reprezentative ale politici și culturii din România primelor decenii de după Revoluția Română din 1989 – Corneliu Vadim Tudor – reprezintă și astăzi un reper.

La aproape un deceniu de la trecerea lui Corneliu Vadim Tudor în istorie, fiica sa cea mare, Lidia Vadim a decis să scrie o carte-document despre omul care nu doar că i-a fost părinte și îndrumător în viață, ci care a avut un rol esențial în viața politică românească la cumpăna dintre secolele XX și XXI, ca fondator și lider al Partidului România Mare.

Cartea, intitulată „Corneliu Vadim Tudor și România Mare – o moștenire pentru viitor”, scrisă de Lidia Vadim este în prezent prezentată românilor într-un turneu național. „Este o ocazie unică pentru toți românii de a descoperi povestea și moștenirea culturală și politică lăsată de Corneliu Vadim Tudor, una dintre personalitățile marcante ale României. Vă așteptăm cu drag la această întâlnire specială!”, spune Lidia Vadim.

Una din bornele de pe harta turneului național de prezentare a volumului „Corneliu Vadim Tudor și România Mare – o moștenire pentru viitor” este și orașul Petrila, loc în care fostul lider al PRM, Emanoel Andronache, ultimul președinte al Organizației județene a PRM Petrila, este astăzi lider al organizației locale AUR, partid sub sigla căruia a reușit să redevină consilier local, calitate pe care a  mai avut-o în perioada în care reprezenta la Petrila partidul lui Vadim Tudor.

Cei care doresc să intre în posesia acestei cărți și cei care doresc să o întâlnească pe Lidia Vadim (în prezent și ea membru AUR) sunt invitați sâmbătă, 5 octombrie 2024, de la ora 12.00, la Casa de Cultură „Ladislau Schmidt” din Petrila la lansarea cărții „Corneliu Vadim Tudor și România Mare – o moștenire pentru viitor”.

Evenimentul va avea loc, cu o zi mai devreme, respectiv vineri, 4 octombrie 2024, de la ora 18.00, la Cafeneaua Jos Pălăria din municipiul Deva.