„Belșugul toamnei” se revarsă, în week-end, la Vulcan

„Belșugul toamnei” se revarsă, în week-end, la Vulcan

Municipiul Vulcan este, în aceste zile, gazda unui eveniment menit să aducă în atenție producătorii locali, care-și vor prezenta produsele în cadrul Zilei Recoltei, eveniment care în acest an îmbracă titlul generic „Belșugul Toamnei”.

Meșteșugari și comecianți își dau întâlnire cu locuitorii Vulcanului pe Bulevardul Mihai Viteazu, din zona centrală a localității, în cadrul unui eveniment în care târgul comercial este dublat și de un spectacol folcloric organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Vulcan.

Pe scena de la Vulcan vor urca, în cele trei zile de spectacole, care vor avea loc de astăzi și până duminică, zilnic de la ora 17,30 cei mai talentați artiști locali din cadrul Asociației Culturale „Lirica” din Petroșani (coordonatori: prof. Tiberiu și Jana Coconeț), Ansamblului folcloric „Mesagerii Iubirii” de la Lupeni (coordonator: prof. Mariana Peptenaru), ai Clasei de canto Simona Ionașc, precum și grupul „Glasuri de argint” de la Clasa de canto Ileana Berki.

Acestora li se alătură apreciați rapsozi ai cântecului românesc precum: Niculina Stoican, Victorița Lăcătușu, Gabi Nicolau, Cornel Todea, Lenuța Ciută, Ionela Magyari, Teodora Filip, Ionel Marțincu, Iordana Rad.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu invită cetățenii din localitate dar și din toată Valea Jiului să participe la acest eveniment menit să aducă în atenție folclorul românesc, tinerii talentați ai Văii Jiului dar și belșugul toamnei!