Avram Iancu, apariție surpriză la populara emisiune de televiziune „Batem Palma”

Avram Iancu, apariție surpriză la populara emisiune de televiziune „Batem Palma”

Apreciatul show de televiziune „Batem palma” de la Pro Tv aduce în fața publicului un invitat surpriză: Avram Iancu, cel mai rezistent înotător roman în ape deschise, după durata de timp a înotului.

Acesta este prezent, preț de o săptămână la emisiunea condusă de Cosmin Seleși, ce poate fi vizionată săptămâna, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18, până când calculatorul îl va scoate în față.

Temerarul sportiv și bibliotecar din petroșenean se declară pregătit pentru a face show, cu adevărat, și pe ecranele TV, așa cum a demonstrat deja că știe să facă spectacol și în lumea sportului. „La ceas aniversar, la finalul celui de-al 10-lea sezon de înot, Pro TV mă aruncă în arena celei mai palpitante emisiuni, unde suspansul atinge cote alarmante. Cu această ocazie, veți avea posibilitatea să descoperiți ,,sclipirea” spontaneității mele, echilibrul perfect (cred eu) între glumă și seriozitate. În fiecare zi, voi vorbi despre câte o performanță notabilă, despre înoturi mai puțin cunoscute, dar la fel de interesante ca cele care m-au consacrat. Dacă v-am făcut cât de puțin curioși, vă invit să participi alături de mine la acest maraton al emoțiilor și să-mi țineți pumnii când voi avea confruntarea cu panoul magic”, a declarat Avram Iancu.