Din 2025, municipiul Hunedoara va avea un restaurant McDonald’s

Din 2025, municipiul Hunedoara va avea un restaurant McDonald’s

Municipiul Hunedoara se numără printre localitățile din România pe raza căruia va funcționa un restaurant McDonald.

Reprtezentanții administrației publice locale din municipiul Hunedoara anunță că au început lucrările pentru viitorul restaurant McDonald’s din municipiul Hunedoara. Acesta va fi amplasat pe b-dul Traian, în parcarea complexului comercial Altex, aproape de giratoriul din dreptul magazinului Dedeman.

Restaurantul care va fi deschis de McDonald’s în Hunedoara va avea un singur nivel, cu o suprafaţă a construcţiei de 400 mp, 90 de locuri la interior şi 100 de locuri pe terasă. De asemenea, aici va fi disponibilă şi o linie drive-thru.

Se estimează ca lucrările de construcţie să fie gata până la finele acestui an, iar restaurantul să fie deschis publicului la începutul anului viitor.

„Ca orice lucrare, şi aceasta depinde în mare măsură de condiţiile meteo, aşa că nu se poate comunica acum o dată exactă de finalizare, cu atât mai puţin o dată exactă pentru deschidere, pentru că e nevoie şi de o perioadă pentru recrutarea şi instruirea personalului. Venirea unui brand ca McDonald’s în municipiul nostru demonstrează încă o dată faptul că Hunedoara are potenţial de creştere”, spune primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

(Imaginile tip randare grafică din această postare reprezintă conceptul proiectului. Unele detalii finale pot fi diferite în funcţie de soluţiile tehnice adoptate de proiectant/constructor/proprietar)