USR-PLUS Hunedoara are o nouă echipă de conducere

Home Politică USR-PLUS Hunedoara are o nouă echipă de conducere
USR-PLUS Hunedoara are o nouă echipă de conducere

În urma validării rezultatelor alegerilor interne care au avut loc în Organizația județeană USR-PLUS Hunedoara, sâmbătă, 26 iunie 2021, au fost desemnați viitorii membrii ai Biroului Politic Județean al acestei formațiuni politice.

În funcția de președinte a fost aleasă Oana Biriș, cea care în prezent ocupă funcția de subprefect al județului Hunedoara. Oana Biriș are 42 de ani și este profesie cadru didactic. Membru al USR din anul 2017, noul lider al USR-PLUS Hunedoara a absolvit, în anul 2003, Facultatea de Litere în cadrul Universității 1 Decembrie din Alba Iulia. În perioada septembrie 2003 – august 2004 a fost profesor de limba engleză la Școala Generală „Eminescu – Petofi” Deva, iar din septembrie 2004 – 2007 – la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva. În perioada martie 2006 – septembrie 2007 și apoi în perioada septembrie 2013 – aprilie 2014 – profesor de engleză cursuri adulți la International House București. Din septembrie 2014 și până în august 2019 – profesor de engleză la Școala Generală „Andrei Șaguna” Deva. În perioada iunie 2020 – noiembrie 2020 – director comercial SC Magdalex SRL Deva. Din februarie 2021 este unul dintre cei doi subprefecți de Hunedoara.

Din Biroul Politic Județean Hunedoara al USR-PLUS, care va asigura conducerea organizației în următorii 2 ani, mai fac parte Mihai Zvîncă, Pollyanna Hangan, Dacian Micula și Remus Andrei – vicepreședinți, iar Biroul Județean este completat de Cozmescu Simion Corneliu, Oprițescu Adrian, Tătaru Liviu, Fekete Zoltan Iosif, Matei Raul Florin, Danda-Zăvoian Camelia, Cucuruz Raul-Andrei și Șovoială Sergiu-Daniel.

Potrivit noului președinte al USR-PLUS Hunedoara, Oana Biriș, noul birou județean este format dintr-o echipă solidă, energică, performanta, cu oameni tineri, care au experiență profesională relevantă, dar și politică și administrativă. Obiectivul principal al noii conduceri este consolidarea și dezvoltarea filialei județene pentru a asigura un impact major asupra bunăstării hunedorenilor și a pune bazele unei alternative sănătoase la alegerilor locale din 2024.