Un deceniu cu „Perspective feminine” la Asociația Good Life Performers

Un deceniu cu „Perspective feminine” la Asociația Good Life Performers

Asociația Good Life Performers marchează 10 ani de activitate prin lansarea proiectului „Perspective feminine” de Ziua Internațională a Fetelor.

În cadrul campaniei aniversare Life is Good, Asociația Good Life Performers celebrează 10 ani de activitate dedicată dezvoltării personale și comunitare prin organizarea evenimentului de lansare a proiectului Perspective feminine. Proiectul, lansat de Ziua Internațională a Fetelor, promovează egalitatea de gen și șansele egale pentru fetele și femeile din întreaga lume.

„Prin Perspective feminine ne dorim să scoatem la lumină vocile femeilor din România și să le oferim contextul necesar pentru a-și împărtăși poveștile și experiențele. Acest proiect este despre puterea de transformare și reinventare a femeilor, indiferent de provocările cu care se confruntă. Am ales Oradea ca loc de lansare pentru că e orașul în care au fost puse bazele organizației, dar și pentru că noi considerăm că Oradea și orădenii sunt un model de reinventare la nivel de dezvoltare urbană și mentalitate în România.” a declarat Oana Meșter, fondatoarea conceptului și coordonarea proiectului.

Evenimentul de lansare a avut loc în data de 11 octombrie, la Cetatea Oradea, Corp F., începând cu ora 18:00 și a adus împreună femei remarcabile, care au împărtășit din experiențele lor pe teme de sănătate, leadership și reinventare:

  • Dr. Raluca Munteanu, specialist în Medicină de Recuperare, a discutat despre „Sănătate și feminitate”, oferind sfaturi despre menținerea vitalității la orice vârstă.
  • Arina Moș, Senatoare, a abordat tema „Vocea femeilor într-o lume a bărbaților”, subliniind importanța afirmării femeilor și a influențării schimbărilor sociale.
  • Andrada Faina, coach NLP și specialist în mindset-ul de creștere, a ghidat participanții în „Arta echilibrului în procesul de reinventare”.
  • Dr. Olivia Burtă a explorat „Leadership-ul în sănătatea comunității”, propunând soluții pentru crearea unor comunități sănătoase și unite.
  • Alina Leonte, Actriță, a împărtășit publicului provocările și bucuriile unei cariere artistice prin prezentarea „Viața din spatele cortinei”.

Evenimentul a inclus și lansarea apelului pentru implicarea în publicarea volumului colectiv Perspective feminine în 2025, sesiuni de networking, lansarea perspectivefeminine.ro, dar și surprize speciale pentru toate participantele.

Perspective feminine își propune să sublinieze puterea femeilor de a transforma comunitățile din care fac parte. Femeile joacă un rol esențial în societate, ca profesioniste, antreprenoare, mame și lideri, iar proiectul aduce în prim-plan capacitatea lor de a-și folosi creativitatea și resursele interioare pentru a depăși provocările și a construi un viitor mai bun.

„În următorii 10 ani, proiectul Perspective feminine își propune să sprijine 50.000 de femei din diverse domenii, oferindu-le resurse educaționale și oportunități de networking, contribuind la construirea unei societăți mai armonioase, echitabile și prospere per ansamblu.”, a conchis Mark C. Lukács, președintele Asociației Good Life Performers.

Asociația Good Life Performers promovează dezvoltarea armonioasă a indivizilor și comunităților prin proiecte educaționale, culturale și de leadership. În cei 10 ani de activitate, asociația a oferit sprijin și resurse pentru mii de persoane, iar prin campania aniversară Life is Good își reafirmă angajamentul de a contribui la evoluția personală și colectivă a celor din jur.