Ultima ședință a legislativului 2020-2024 de la Petroșani

Ultima ședință a legislativului 2020-2024 de la Petroșani

Joi, 17 octombrie 2024 a avut loc ultima reuniune a Consiliului local al municipiului Petroșani din legislatura 2020-2024.

Cu acest prilej, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi le-a mulțumit consilierilor locali pentru cele 2009 hotărâri de consiliu local adoptate într-un total de 207 ședințe desfășurate pe parcursul celor 4 ani de mandat.

„A fost o activitate laborioasă pentru care le mulțumesc, încă o dată, tuturor consilierilor pentru modul în care s-au implicat și pentru modul în care au înțeles să participe la rezolvarea problemelor aduse în fața consiliului local și că indiferent de coloratura politică, de fiecare dată am reușit să ajungem la un numitor comun, totul în interesul cetățenilor”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Tot joi, 17 octombrie 2024, Judecătoria Petroșani a validat alegerea în funcția de Primar al municipiului Petroșani pe Tiberiu Iacob – Ridzi, care la alegerile din data de 9 iunie a candidat din partea PSD. De asemenea, Judecătoria Petroșani a validat mandatele consilierilor locali declarați aleși în urma alegerilor din primăvară.

Noii consilieri locali, dar și primarul ales Tiberiu Iacob Ridzi urmează să depună jurământul în ședința festivă a Consiliului local al municipiului Petroșani care urmează să fie convocată de prefectul județului Hunedoara în cursul săptămânii viitoare.