Primarul Lucian Resmeriță a depus la CNI documentația pentru construirea unei noi baze sportive în Lupeni

Home Administrație Primarul Lucian Resmeriță a depus la CNI documentația pentru construirea unei noi baze sportive în Lupeni
Primarul Lucian Resmeriță a depus la CNI documentația pentru construirea unei noi baze sportive în Lupeni

Încurajarea activităților sportive, mai ales în rândul tinerilor din municipiul Lupeni reprezintă una din preocupările administrației publice locale. În această direcție, se înscrie și solicitarea depusă, în aceste zile, de către primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță la Compania Națională pentru Investiții (CNI) de la București.

Potrivit primarului Lucian Resmeriță, în urma discuțiilor purtate cu Compania Națională de Investiții, au fost depuse la sediul acestei instituții, actele necesare pentru întocmirea documentației privind construirea unei BAZE SPORTIVE TIP I, pe raza municipiului Lupeni. Aceasta urmează să fie realizată, cu fonduri ale CNI, la Liceul Tehnologic din Lupeni. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, spune că acest obiectiv a fost adăugat la documentația deja transmisă în cursul lunii iunie către CNI, prin care s-a solicitat reabilitarea și modernizarea Bazei Sportive ”Minerul” din Lupeni.

”Am avut o serie de discuții cu conducerea Companiei Naționale de Investiții și am reușit să promovăm un nou obiectiv în cadrul Listei Sinteză a subprogramului național pentru reabilitarea complexelor sportive. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea bazei sportive de la Liceul Tehnologic Lupeni, care se adaugă astfel proiectului depus pentru reabilitarea bazei sportive Minerul.  Încercăm prin acest tip de investiții să răspundem solicitărilor venite din partea cetățenilor, a iubitorilor de sport și mai ales a celor care practică diferite ramuri sportive, cu dorința de a creea condiții corespunzătoare de pregătire și de desfășurare a unor competiții pentru sportivii noștri”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

pe aceleași coordonate se înscrie, de altfel, și intenția autorităților locale de la Petroșani de a depune o solicitare către CNI, prin care se dorește construirea unui bazin didactic de înot la Lupeni.