Cristian Resmeriță: ”PNL Lupeni doreşte dublarea preţului pentru transportul în comun”

Home Politică Cristian Resmeriță: ”PNL Lupeni doreşte dublarea preţului pentru transportul în comun”
Cristian Resmeriță: ”PNL Lupeni doreşte dublarea preţului pentru transportul în comun”
Președintele Organizației municipale PSD Lupeni, senatorul Lucian Resmeriță apreciază că, așa cum au făcut și în activitatea lor din consiliul local municipal, în lipsa unor argumente solide cu care să vină în fața cetățenilor, liberalii din Lupeni încearcă prin tot felul de tertipuri să inducă în  eroare populația cu informații alarmiste fabricate în propriile laboratoare politice și aruncate apoi pe piață.
O situație de acest fel este și cea care acreditează ideea unei iminente majorări la prețul biletului de transport local, pe raza municipiului Lupeni, care ar urma să se majoreze în perioada următoare. ”Am descoperit că sâmburele de adevăr din această informație se află chiar pe lista de consilieri a PNL Lupeni, o listă care e plină de oportuniști, un caz special fiind în această speță, domnul Oharj Ioan. Este adevărat că acesta administrează firma care face transportul local pe raza municipiului Lupeni, după ce a câștigat licitația în acest scop. Dar la fel de adevărat este că, deși dânsul a solicitat de nenumărate ori dublarea prețului pentru biletul de transport care, în urma acestei licitații, a fost stabilit la 1 leu/persoană/călătorie, primarul Lucian Resmeriță s-a împotrivit de fiecare dată acestei cereri injuste. Acum, Oharj Ioan, cu sprijinul PNL Lupeni, încearcă să ajungă în Consiliul local, cu dorința de a obține dublarea prețului pentru transportul local de persoane. Un interes, după cum se vede, pur personal, care nu numai că nu are nimic în comun cu cetățenii municipiului Lupeni, dar este îndreptat chiar împotriva acestora”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.
La rândul său, primarul municipiului Lupeni spune că nu poate fi de acord cu dublarea prețului pentru biletul de călătorie pe transportul public local, atâta timp cât acesta a fost asumat de firma care prestează acest serviciu pe raza municipiului, în urma unei licitații publice. ”Dacă firma domnului Oharj nu mai poate efectua acest tip de servicii la tarifele cu care a licitat și a câștigat acest contract public, atunci poate decide rezilierea contractului și vom urma calea legală pentru a asigura cetățenilor acest serviciu de utilitate publică. Dar în nici un caz eu nu voi fi de acord cu cerea de dublare a prețului la biletele de transport auto local”, spune primarul Lucian Resmeriță.
Liderul social-democraților din Lupeni apreciază că, din păcate, PNL continuă la Lupeni o politică ce pare îndreptată împotriva cetățenilor, prin promovarea unor candidați cu vădite interese personale și promite că, în perioada campaniei electorale, va veni și cu alte dezvăluiri despre candidații propuși de PNL pentru Consiliul local. ”Până la urmă nu este treaba noastră pe cine pune PNL-ul pe listele sale. Dar, în același timp, cred că este de datoria noastră, să informăm cetățenii municipiului Lupeni despre problemele pe care le au unii dintre acești aspiranți la o demnitate publică și despre interesele lor personale, astfel încât electoratul să fie în cunoștință de cauză atunci când va merge la urnă pentru a da un vot de încredere celor care ne vor reprezenta în viitorul Consiliu local”, a mai spus Cristian Resmeriță.