Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ROMEO ADRIAN LUMPERDEAN

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ROMEO ADRIAN LUMPERDEAN
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ROMEO ADRIAN LUMPERDEAN

Pentru iubitorii de sport din municipiul Lupeni și nu numai, numele familiei Lumperdean este unul sinonim cu fotbalul. Fost fotbalist la Minerul Lupeni, la fel ca și tatăl și unchiul său, Romeo Adrian Lumperdean a răspuns, ca orice om de echipă, ”Prezent” la chemarea PSD Lupeni de a fi nominalizat pe lista de consilieri locali cu care această puternică organizație politică din Valea Jiului se va prezenta în alegerile locale din 27 septembrie 2020. Acesta face parte, la cei 37 de ani ai săi, din noua generație de politicieni locali pe care PSD Lupeni și primarul Lucian Resmeriță și-au propus să o promoveze și să o implice în administrația publică locală.

Deși este încă tânăr, Romeo Adrian Lumperdean a acumulat deja o experiență și o responsabilitate politică în cei 8 ani de zile în care activat în echipa PSD Lupeni, la fel cum a acumulat și o experiență și o responsabilitate profesională la Mina Lupeni, unde din simplu muncitor necalificat a ajuns astăzi un respectat maistru. ”La fel ca și frații Cristian și Lucian Resmeriță, am descoperit viața politică încă de la o vârstă fragedă. În urmă cu aproape 20 de ani, am debutat la organizația de tineret a PSD Lupeni, unde am făcut echipă alături de actualul primar, Lucian Resmeriță în această frumoasă familie politică pe care Partidul Social Democrat a coagulat-o în municipiul Lupeni. Fac parte dintr-o familie cunoscută în municipiul Lupeni, iar modul în care se derulează aici politica social-democrată este pentru noi una familiară, deoarece lucrăm și în plan politic, în cel mai pur spirit de echipă, ca într-o mare familie. Desigur, după toți acești ani de muncă, nu pot fi decât onorat de faptul că membrii PSD Lupeni au decis că este momentul să fiu nominalizat și pe lista viitorilor consilieri locali ai municipiului Lupeni și am acceptat fără rezerve această misiune, cu atât mai mult cu cât am încredere în primarul nostru, Lucian Resmeriță, așa cum am încredere în liderul nostru, senatorul Cristian Resmeriță”, spune Romeo Adrian Lumperdean.

Ca orice om de sport, tânărul candidat propus de PSD pentru Consiliul local al municipiului Lupeni, își dorește să susțină nu doar proiectele de dezvoltare ale acestei localități, inițiate de primarul Lucian Resmeriță și de echipa PSD, ci își dorește ca, la fel cum municipiul Lupeni a cunoscut o revigorare categorică în ultimii ani, sportul lupenean să aibă în viitorul cât mai apropiat, la rândul său, șansa unui reviriment la fel de spectaculos. ”Ceea ce s-a făcut în Lupeni de către echipa PSD în frunte cu primarul nostru Lucian Resmeriță se vede și știe toată lumea. Evident că, în calitate de consilier local, voi susține continuitatea acestor proiecte și punerea în aplicare a noului Program pe care Lucian Resmeriță și echipa PSD îl propun cetățenilor din municipiul Lupeni”, dă asigurări Romeo Adrian Lumperdean.

Pentru că provine dintr-o familie de sportivi, pentru că este el însuși un sportiv și pentru că este convins că, în primul rând copiii, dar și tinerii trebuie readuși pe terenurile de sport și în viața sportivă a orașului, acesta își dorește să susțină și toate acele proiecte care vizează încurajarea și promovarea sportului în municipiul Lupeni. ”Eu îmi aduc aminte de vremurile copilăriei mele, când la meciurile de fotbal de la Lupeni veneau mii de oameni. Salut faptul că primarul Lucian Resmeriță și echipa sa au investit în realizarea unor noi terenuri de sport, că avem perspectiva de avea un bazin de înot la Lupeni, că avem un stadion care nu a fost lăsat să se distrugă și că activitățile sportive sunt în atenția administrației locale. Trebuie însă să facem și mai mult în acest domeniu al sportului și îmi doresc ca la finalul mandatului meu de consilier local, să am satisfacția că sportul și-a reluat drumul spre performanță, spre pasiunea și inimile oamenilor, așa cum îmi amintesc eu că a fost odată. Iar atunci voi fi cu adevărat mulțumit de ceea ce mi-am propus să fac în viața politică și în viața publică”, a mai spus Romeo Adrian Lumperdean.