Testat ”Negativ” de Covid-19, Costel Avram merge cu sănătate, pentru Petroșani, înainte !

Home Politică Testat ”Negativ” de Covid-19, Costel Avram merge cu sănătate, pentru Petroșani, înainte !
Testat ”Negativ” de Covid-19, Costel Avram merge cu sănătate, pentru Petroșani, înainte !
Se spune că nici o victorie nu este deplină dacă nu te supune provocărilor! Dar nu oricum, ci așa, ca să-i simți la final adevărata valoare.
Este cazul candidatului la primăria Petroșani, Costel Avram, căruia i s-a deschis al treilea front de luptă, de data aceasta cu coronavirusul SARS COV-2, prin infectarea secretarei de la biroul CJH. Aceasta s-a testat pentru că dorea să plece în concediu și s-a dovedit a fi infectată… O reconstiuire proprie a contacților după normele DSP, teoretic, îl scoteau din zona de risc pe administratorul județului CJH, Costel Avram. Și totuși…
Pentru că se află în plină campanie electorală, pentru siguranța echipei sale și a cetățenilor cu care se va afla în contact, Costel Avram s-a prezentat în această dimineață, sâmbătă, 29 august, la Spitalul Hunedoara, care deține aparate Real Time PCR, pentru a se asigura dacă este infectat sau nu.
În jurul orei 13,00, spitalul i-a comunicat rezultatul.
”M-am prezentat azi dimineață la ora 7,00 la Spitalul din Hunedoara, iar acum am primit rezultatul. Testul RT-PCR este negativ. Am făcut acest lucru, și probabil îl voi repeta, pentru siguranța celor din jurul meu, a cetățenilor cu care mă voi întâlni în această lună” – a declarat Costel Avram, candidat la Primăria municipiului Petroșani.
De precizat că la Mondo TV, în emisiunea de deschidere a campaniei electorale, primarul în funcție și candidat pentru un nou mandat, Tiberiu Iacob Ridzi, a vorbit în termeni acuzatori, cu catalogări dure și a repetat de zeci de ori termenul iresponsabil timp de 31 de minute, din cele 50 minute alocate. Ar fi fost, probabil, mană cerească pentru domnia sa îmbolnăvirea contracandidatului Avram. Dar… ”Nu mor caii când vor câinii”!!
Ileana FIRȚULESCU
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019